sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Festarirekvisiittaa


Jokunen vuosi sitten väsäsin paikallisille pikkufestareille rekvisiittaa, joka nyt paremman säilytystilan puutteessa kantautui meille säilöön. Ullakolle piti festarirompetta kantamani, mutta joku nostalgiaryöppy sai testaamaan, josko vanerikyltti näyttäisi kivalta levysoitinnurkkauksessa. 

Pistosahalla vanerilevylle sahailtu kyltti on suunniteltu ilmavasti roikkumaan, mutta koskapa juuri tuolla kohdin seinässä oli jo ruuvinreiät, ajattelin testata, josko kylttiä jaksaa katsella vaiko ei. Oikeasti sille voisi ruuvata kattoon parit koukut niin, että se roikkuu seinästä irti.Valojen kiinnittämisen jälkeen päässä alkoi välittömästi soida Snow is falling, merry Christmas everyone ihan lakkaamattomalla toistolla, mutta kohtahan se joulu jo taas onkin.Valomainokseen voisi vaihtaa minkä tahansa julisteen, mutta luulenpa, ettei tämä tule meillä kahta viikkoa kauempaa viipymään. Hieno se silti on, mutta en ehkä halua sitä meille esille. 

Joo vai ei vanerikyltille?

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Supermyöhäisesti vastailen ja kiitän kommentista! :)

   Poista
 2. Minusta se näyttää siinä hauskalta, ainakin väliaikaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen, että se saa olla siinä vain väliaikaisesti :) Meillä sen kuitenkin täytyy olla, kun ei muuta säilytyspaikkaa ole, eli sama olla tuossa hetken aikaa ennen kuin rahtaan ullakolle.

   Poista
 3. I love your living room chair it is so amazing! All your decorations are cute. Thanks for the share, hope you have a wonderful rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!