keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Herkkää ja romanttista kesähäihin


Kaverin kesähäät lähestyvät lähestymistään. Sen kummempaa stressiä en ole valmistautumisesta ottanut, mutta viime aikoina olen kuikuillut kirppareilla häihin juhlamekkoa. Sopiva tuli vastaan Kontissa, ja seuraavana päivänä löytyi vielä kengätkin. Budjetti oli luokkaa emmakssamittään, joten kolmetoista euroa hiukan ylitti sen.Ihana kukikas kesämekko ja hempukkaiset korkkarit! Vanhemmiten olen tullut kenkäkrantuksi, ja arvostan terveyssandaaleja enemmän kuin kaunista ulkonäköä. Näillä popoilla ajattelin kärvistellä tasan kirkon ja ehkä ruokailun; sitten vaihdan täti-ihmiselle paremmin sopiviin taitettaviin tossukoihin, jotka kulkevat mukana.Mekon selässä on juju!


 
 Mekosta maksoin kympin, kengistä kolme euroa.


Mekko ja kengät löytyivät sen suuremmitta ongelmitta, mutta majoitusta pähkäillään vielä porukalla. Onpa kiva, kun edessä on jotain näin juhlavaa ja hienoa :)

10 kommenttia:

 1. Ihana kesäasu! Minä olen miettinyt tytön lakkiaisiin mekkoani. Innostuin tuunaamaan vanhaa mekkoa uuteen uskoon. Siitä tuli oikein näpsäkkä. Korkkarit sain ostettua 70% alella Prahasta. Ei tullut kalliiksi. Tuntuu kivalta, kun voi kierrättää, eikä joka tilaisuuteen tarvitse etsiä uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin! Tosi kiva, jos viitsii nähdä vanhan vaatteen kanssa tuunailun vaivan. Kaikenlaisessa muokkailussa on oikeasti ihan hirveä työ!

   Poista
 2. Kivan asun löysit ja edullisesti...mikä sen mukavampaa💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Mekko on kyllä hirmu ihana ja herttainen :)

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko! Korkkarit kruunaavat asun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Korkkarit on tosiaan ihania, mutta mulla on ihan muutamat sellaiset korkeakorkoiset kengät, joilla ihan oikeasti pystyy olemaan pidempiä aikoja :)

   Poista
 4. Kaunis mekko, kun kiertelee kirppareita voi löytää ihania vaatteita ja mikä parasta ne on kierrätettyjä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! On eri tavalla vaihtelun varaakin, eikä tarvitse mennä joka pippaloihin samalla mekolla :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!