Keittiö


4 kommenttia:

 1. Hei!
  Minä ostin huonokuntoisen asunnon yli 100-vuotiaasta talosta. Asuntoa oli valitettavasti rempattu, eli kaikki puukeittiöt ja vanhat peiliovet oli "kannettu metsään". Mutta aloitin sinnikkään etsinnän, ja 2 vuodessa olin saanut kyseisen keittiön kuvan mukaisia ylä- ja alakaappeja. Osa hyvinkin huonokuntoisia. Löysin myös kulmaan karusellikaapin, jollaista en edes tiennyt olevan olemassakaan!
  Kunnostin huonot / mädät puuosat liimapuulevyllä ja poistin kaikki vanhat maalit. Minulla oli myös ovettomia runkoja ja rungottomia ovia, joita kaventelin, leventelin, lyhensin jne. Mutta nyt asunto on kunnossa ja siinä on noin 9 metrin U-keittiö. Uunikaapin ja pari yläkaappia tein mukaellen aitoja 50-luvun kaappeja, ja kaappien ovet löytyi siitä ns ovikasasta. Tammitaso ja rosterikalusteet, on muuten todella komea kokonaisuus!
  Vetimiä oli muutamaakin mallia, ja osaan oli ehditty vaihtaa nykyaikaiset. Päädyin siihen, että nyt kaapeissa on kahta vedinmallia, ja tein niitä kumpaakin puuttuviin oviin lisää. Suosittelen kaikesta vaivasta huolimatta vanhan kunnostamista. Aihiot oli minusta kuitenkin melko edullisia. Omalle työlle en osaa enkä halua laskea hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Tämä kommentti tuli tuohon toiseenkin postaukseen nimettömänä. Vastaan kopioimalla oman tekstini:

   Huh, kuulostaa melkoiselta projektilta! Aivan ihanalta!

   Odottelitko, että sait koko kaapiston kasaan vai remppailitko yksi kaappi kerrallaan?

   Kivalta kuulostaa tuo, että käytit kaksia eri vetimiä. Olisipa jännä nähdä lopputulos!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!