sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Näkymiä


Nyt kun pojan huone sai päätyseinälleen vähän väriä, minä sain viimeinkin pitkän tauon jälkeen meidän kotiin uuden näkymän. Huoneesta toiseen avautuvat näkymät ovat minusta paras juttu sisustuksessa.Alkuperäinen, puinen kiinteä kaappirivistökin näyttää tapetin rinnalla hirmu kivalta. Ehkä jotain väriä voisi muksun huoneeseen lisätä, jos jotain sopivaa tulee vastaan.
 
 
Jäin lapsen huoneen myötä miettimään, voisiko nuhjuinen ja ankea olohuonekin saada uutta ilmettä, jos kirkkaanvalkoisiksi päällemaalatut tapetit vaihtaisi. Etenkin ruskeat ikkunankarmit ovat aivan hirveät, ja mietin, josko raaka kontrasti valkoiseen vain korostaa niitä. Voisikohan sittenkin ikkunankarmien ruskeutta häivyttää yksinkertaisesti maalaamalla seinät jollakin murretulla sävyllä?  Maali olisi näppärä vaihtoehto, mutta seinissä on tosiaan pinkopahvit, ja niiden työstäminen on minusta jokseenkin vaivalloista. Helpointa olisi löytää sopivat tapetit ja läntätä ne vanhojen tapettien päälle.

Muksu pääsi kesälomilleen ja meillä ollaan jo ihan kesälomamaisissa tunnelmissa. Olisipa vielä oma kesämökki, jonne voisi paeta kuopsuttelemaan multaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!