maanantai 14. toukokuuta 2018

Tästä tulee niin hieno!


Muutama hetki vierähti ostotapahtuman ja varsinaisen kiinnityksen välillä, mutta vihdoin on saatu Parolan rottingin mielettömän ihana riippukeinu paikoilleen! Kiinnitys ei tietenkään ollut yhtä simppeliä kuin olisi voinut kuvitella: kuistin katossa menee laudoitus, jonka alla on paksummat tukiparrut, joihin pitäisi porakoneen kanssa sokkona osua. Parrut näkee ylhäältä ullakon puolelta, mutta laudoituksen puolelta saa vain arvailla, missä tukipuut kulkevat. Ihan armottomalla mäihällä osuin juuri tukipuuhun, kun kuulo- ja näppituntuman avulla yritin napsutella kattoa ja tunnustella, missä kuulostaa ja tuntuu eriltä. No, minun hyvä tuurini on nyt sitten käytetty tähän, eikä sitä enää riitä johonkin toiseen, tärkeämpään asiaan. Mutta onpahan kiinni nyt!

Kuisti kaipaa vielä kesäkuurausta, muutamaa kasvia ja pehmeitä tekstiilejä. Olin ajatellut ostavani tilaan juuttimaton, mutta nyt en tiedäkään, tarviiko sitä. Keinun takana ikkunalaudalla on tavaroita, joita olin jemmaillut kuistia varten, mutta nyt vähän tuntuu, ettei niitäkään tarvita. Paljas, tyhjä tila on sellaisenaan tosi kaunis, etenkin pitkän sotkun ja kaaoksen jälkeen.Aurinkoisen puolen kuisti oli heti ensi silmäyksellä oma lempparini koko talosta. Tykkään sen katosta, seinistä ja lautalattiasta. Kuistilla on aina niin valoisaa ja mukava tunnelma. Keväällä siirsin vihreät vanerimaalaukset kuistille, ja ne ovat tuoneet vaaleaan tilaan mukavaa eloisuutta.

Toivottavasti tämäkin alkava viikko on yhtä aurinkoinen kuin edellinen! Mukavaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuisti ja tuo lattia on aivan ihana. Minä rakastan räsymattoja, joten laittaisin jonkin räsymaton tuohon lattialle tai sitten antaisin vain sen olla noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on kotona yksi räsymatto eteisessä ja yksi muovimatto olkkarissa. Tosin räsymattoa en viitsinyt viime pesun jälkeen laittaa eteiseen takaisin. Olen laiskistunut niin, että tykkään, kun on helpompaa siivota, eikä tarvi mattoja erikseen miettiä.

   Poista
 2. No nyt on hieno ! Ei tuonne oikeastaan mitään extraa tarvita, nätti on noin. Mutta kokeile jotain kasveja kuitenkin, katso niitä kameran kautta ja sitten selviää mahtuuko sinne vaiko eikö.

  Mistä muuten tuon aarteen löysit? Samaa olen jahdannut saunamökin terdelle useamman vuoden ja kun ei ole löytynyt, on kärvistelty ihan tyhmällä penkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirsin sisätiloista ruukkukasveja kuistin puolelle. Ne tuntuvat nyt lämpimällä selviävän siellä aivan hyvin. Tuovat mukavasti eloa :)

   Riippukeinu on Parolan rottinkia. Ostin sen Oulusta Kallen kalusteesta. Se on kyllä tosi ihana, ja siitä on heti tullut meidän lemppari-istuin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!