keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Pallista poufiksi - kiva euron kirppislöytö!


Taas on löytynyt kuistille jotakin uutta ja kivaa, vaikka tavaravirran suunnan piti olla ihan toisenmoinen. Mutta kukapa nyt muuta odottikaan, en minä ainakaan! Oulun kierrarilta bongasin jo kaukaa nahkaisen, tosi ison rahin. Se on parista kohtaa revennyt tai purkautunut saumoistaan, mutta euron hintalapulla saa monta asiaa anteeksi.

Vielä kierrarilla kuvittelin, miten heti kotona kaivan neulaa ja lankaa esille ja rupean nypläämään, mutta nyt näyttäisi siltä, että rahi on jo naamioitunut niin hyvin osaksi kuistia, ettei se kaipaakaan korjailuja. Ihan hyvä se on juuri noin! Eipähän tarvi erikseen varoa :)Voi että se on hieno! Tulisin varmasti kateelliseksi, jos en itse olisi tätä napannut ennen muita.Oletteko muuten panneet merkille, että 90-luvun rahit ovat nykyään poufeja ja vaatteiden rimpsut frilloja? Kieltämättä palli synnyttää arkisempia mielikuvia kuin hienostunut pouf, joten ihan ymmärrettävä on tämä imagonkohotuskampanja!

12 kommenttia:

 1. Olen kateellinen :) Aivan älyttömän hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin vielä jättää ottamatta, kun tuossa on ne repeämät. Mutta kuistillehan se sopii niin kuin nenä päähän!

   Poista
 2. Ja maihari on parka.
  Taannoin oli huonekalukaupan mainoksessa tuommoinen ja sen tuotenimi oli EERO -nahkapalli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maihari! Olen unohtanut koko sanan! Parka on aivan asiallisen ihmisen vaate, mutta maihari kuuluu sellaiselle kovikselle. Kengät oli muuten maiharit, mutta niitä ei kai kukaan enää käytä.

   Eero nahkapalli (:D) ei kuulosta yhtään niin hienolta kuin marokkolainen pouf.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kierrätyskeskuksella on tosi halvat hinnat, ja välistä siellä tekee kyllä mojovia löytöjä :)

   Poista
 4. Hieno löytö;)
  ...niin nimet muuttuu,maihari oli vihreä,ja maihinnousukengät,
  käyppä vilikasemassa mun blogia,kiinnostaako joku myynnissä oleva juttu?'
  hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosiaan, joskus vuosituhannen vaihteessa oli se armeija-look. Tai on kai niitä kuoseja näkynyt muutenkin ennen ja jälkeen, mutta erityisesti joskus tuolloin?

   Minäpä tulen kurkkaamaan ja myöhäiset kiitokset vapun toivotuksista :)

   Poista
 5. Ihan ot:nä tähän kirjoitukseen (hieno tuo pouf kyllä :) ) kysyisin, että mistä ostit sitä viilunauhaa/viilua, kun korjasit tuossa alempana tv-tasoa? Nimimerkillä samantyyppinen projekti täällä alkamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ostin sitä tammiviilunauhaa Oulusta Laatuvanerista (siellä Kärkkäisen puolella, toisella puolen tietä). Heillä ei kuulemma ole varsinaista viilua, ja tuota viilunauhaakin taisi olla vain tammena. Kysyin, mistä muualta sitä voisi Oulusta löytää, mutta eivät osanneet sanoa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!