sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Varaslähtö kevääseen


Pitkän ja synkän talven jälkeen mieli alkaa pikku hiljaa kaivata raikkautta ja keveyttä. Jotakin hempeää ja hempukkaista! Kirppiskierroksella mukaan tarttui parit tyynynpäälliset ja kaksi nappityynyä, ja niiden avulla meidän koko olohuone otti harppauksen kohti kevättä. Ihan pienen pieni muutos, mutta koko tila tuntuu taas aivan toisenlaiselta.Kastehelmet pitävät suurimman osan vuodesta majaa vitriinikaapissa, mutta aika ajoin nostelen niitä esille erilaisissa värimuodostelmissa. Nyt oli kirkkaiden ja pastellisten sävyjen vuoro.Valoa riittää niin pitkälle iltapäivään, että toisinaan ehtii nappaista jopa valoisia ruokakuvia. Tällä viikolla herkuteltiin aivan poikkeuksellisesti leipäjuustosalaatilla.


Taas on uusi viikko ja puhdas pöytä edessä! Sitä kohti siis!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Pienen muutoksen tekisin. Laittaisin noiden vihreiden taulujen alareunat samalle tasolle. Siis sohvan selkänojan kanssa samaan linjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sain juuri näitä kuvia varten taulut vihdoinkin seinälle, mutta voisi tosiaan laittaa ne samaan tasoon. Toisessa oli jo naru takana, toiseen nidoin narun nitojalla.

   Poista
 2. Kyllä tykkään <3 Itsekkin alkanut katsoa kotiani pitkän pimeän talven jälkeen vähän sillä silmällä että mitähän....tekstiileillä ja tyynyillä saa edullisesti ja nopeasti uutta ilmetta aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilit on kyllä ihmeellisiä! Minusta tyynyt ja torkkupeitot saa meidän sohvan näyttämään virkeämmältä, jotenkin pehmeämmältä ja raikkaammalta. Mullahan oli tässä pitkään sellainen kausi, etten sietänyt edes ylimääräisiä sohvatyynyjä, kun niistäkin on aina siivouspäivänä se tuulettamisen vaiva. Mutta on se koti kuitenkin kivempi, kun viitsii pieniä juttuja laitella.

   Poista
 3. Ihania keväisiä kuvia ja herkullisen näköinen salaatti! :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Salaatit on ihanaa ruokaa. Yleensä meille ei leipäjuustoa osteta, mutta se oli kyllä tosi hyvää noin salaatin joukossa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!