torstai 22. helmikuuta 2018

Tuhannen tarpeellinen kirppislöytö


Voihan räkä! Ei ole ensimmäinen kerta, kun kirpparilla löydän käsittämättömän hienon vanhan hääpuvun ja ronttaan sen kotiini! Hääpuku ei millään, ei siis kerta kaikkiaan millään tavalla sovi uuteen minimalistiseen elämäntyyliini, jota olen kirppareita kierrellessä pyrkinyt noudattamaan. Minimalistinen mieli kysyy ainakin, onko tavaralle paikka valmiina, eikä se varsinkaan yhtään anna periksi käyttötarpeesta. Onko häämekolle tarvetta? No eipä toden totta ole!

Mutta miten hieno se onkaan! Vanha kotimainen, olisiko 70-lukuinen hääpuku. Aivan täysin priimakuntoinen, merkiltään Kaunis morsian. 5 euroa hintalapussa ja ei muuta kuin kassan kautta kotiin!
Sovittamatta sopiva, heh! En tunnista mekon materiaalia, enkä uskalla sitä ensitöikseni pestä. Jospa pelkkä pakkaskäsittely olisi mekolle riittävä.

Aika harvassa ovat ne juhlavat tilaisuudet, joihin voisi lampsia sisään kokopitkä, valkoinen häämekko päällään, mutta tämän retromekon kanssa meinasin kiltisti odotella kesää. Eikös nämä tämäntyyliset valkoiset mekot olekin kovasti muotia? Nahkalaukku olalle ja naimis.... siis kaupungille!

10 kommenttia:

 1. Lyhentämällä saisi vähennettyä hääpuku vibaa, ainakin jos raaskii lyhentää. Tosin malli näyttää sellaiselta että leikatun palan voisi suhkot huomaamattomasti kiinnittää pitsikaistaleeseen jos alkaisi kaduttamaan.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihana mekko ja sopii sinulle täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tolla voi mennä kesäjuhliin, ei se niin hääpuvun mallinen ole.
  Nykyään on melko paljon valkoista ainakin mä oon nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Voi apua, aivan mahtava löytö! Niin kaunis mekko <3

  VastaaPoista
 5. Puvun voi värjätä ja lyhentää.

  VastaaPoista
 6. Kaunis, eikun kesällä läpsyt jalkaan ja menoksi

  VastaaPoista
 7. Vyötärölle joku leveä vyö tai kangas asusteiden värissä niin siinä se! Sit vielä olkihattu päähän ja sitin sykkeeseen!

  "Naimisiin" on muuten aika hyvä ja rohkea lopputoivotus, oisit antanut olla vaan. :D

  VastaaPoista
 8. Mielettömän hieno löytö ^^.
  Tuostahan saa värikkäillä asusteilla oikein mainion. Ja kukkakranssipäähän juhannuksena niin kyllä toimii :)

  VastaaPoista
 9. Täydellisen ihana kesähummailuihin!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!