lauantai 17. helmikuuta 2018

Ihana kaivattu valo


Aurinko on tehnyt tepposensa: aivan varmasti tosi puhtaat ja siistit, melkein steriilit ikkunat ovat muuttuneet yhtäkkisesti ruokottoman likaisiksi! Hyvä että läpi näkee! Kuulin joskus sellaisesta himosiivoojasta, joka talvellakin pesi ikkunat Sinolilla. Kerroin tästä kaverille juoruilumielessä hölmöimpänä asiana ikinä, mutta kaveri ottikin vinkin vastaan aivan onnessaan. Eikö riitä, jos ne ikkunat sitten keväällä vasta puunaa?

Mutta mikä ihana valo. Kaikki näyttää niin paljon paremmalta, kun on kunnolla valoa. Jos saisin itse suunnitella talon, sinne tulisi pelkkää ikkunaa.

Alemmassa kuvassa näkyvä alempi peltitynnyri on tuhkille, ylempi koirien herkuille ja hoitotavaroille. Jaksan kerta toisensa jälkeen huvittaa itseäni houkuttelemalla koirat niiden omalle herkkutynnyrille puhelemalla koirille erityisellä herkunantamisäänellä. Elmo ja Manu tunnistavat äänensävyn vaikka syvimmän mahdollisen unen läpi, ja kipittävät välittömästi paikalle. Ja mikä pettymys, kun ottaakin tynnyristä herkkujen sijaan kynsisakset! Koiraparan naama vääntyy myttyrälle, selkä painuu kyyryyn ja sitten ne yrittävät mahdollisimman huomaamattomasti hipsiä karkuun pöydän alle. Ei se kynsien leikkaaminen oikeasti ole ollenkaan niin paha juttu, mitä pojat antavat ymmärtää, mutta koirilla on tapana suhtautua kaikkiin asioihin hirveän dramaattisesti.Reipasta ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Itse inhoan ikkunoiden pesua joten ei tulisi mieleenkään talvella niitä alkaa pesemään. Mies saa hoitaa sen homman sitten joskus toukokuussa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunoiden peseminen on kyllä tympeää puuhaa! Minusta talvi (eli 10 kuukautta vuodesta) saa ihan suosiolla olla ikkunanpesuvapaata aikaa :)

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!