maanantai 29. tammikuuta 2018

Pari huutokauppalöytöä


Elämäni toiset huutokaupat ovat nyt takana, ja täytyypä myöntää, että alan päästä hommasta jyvälle! Onneksi suurin osa huudettavasta tavarasta oli sellaista virveli - toinen virveli -osastoa, ettei aivan mahdoton huutohulluus päässyt iskemään. Pari tosi kivaa juttua kuitenkin eilen löysin, ja ne nyt etsivät meiltä paikkaansa.

Enpä olisi vuosi pari sitten uskonut, että ikinä voisin kotiini suunnitellakaan ruusuaiheista öljyvärimaalausta! Mutta miten mahdottoman sympaattinen ja sievä se onkaan! Harmittomat ja mukavat aiheet ovat alkaneet selkeästi miellyttää omaa silmää, ja mikä on sen harmittomampi aihe kuin ruusun kuva. Hirveän ihana!Olisi tietysti kiva tietää, kuka taulun on maalannut, mutta signeerauksesta ei ota kyllä selvää. Vai arvaako joku? Ruusutaulu ei ollut huutoyleisön suosiossa, ja sain sen 15 eurolla.


Toinen mysteerilöytö oli vanha lasinen ja metallinen kattovalaisin, josta ei löydy mitään merkintöjä. Musta kupu ei minusta sovi siron lampun tyyliin, ja se tuskin oikeasti kuuluu joukkoon. Tämä voisi sopia meillä käytävänpätkälle vanhan vitriinin eteen.Olipa kiva taas löytää jotakin uutta ja jännittävää kotiin. Jotakin piristystä ja muutosta täällä onkin jo kaivattu!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Minusta taulu on hirveän herttainen, ja on mukava saada jonkun toisen ihmisen aito maalaus omaan kotiin. En ole vielä varma, mihin sen laittaisin, kun haluaisin antaa sille vähän tilaa ympärille. Vaikka toisaalta se kyllä natsaa sohvan kanssa ihan yksi yhteen!

   Poista
 2. Kaunis taulu ja todella tyylikäs lamppu. Hyvät huudot olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Lamppu on minustakin kaunis ja siro. Olisi kiva tietää, mikä se on miehiään!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!