lauantai 6. tammikuuta 2018

Leppoisaa loppiaista


Loppiainen, lupa kerätä joulu pois ja aika palata takaisin arkeen. Jo oli aikakin! Otin pienen varaslähdön kevään odotukseen ja ostin jo vuoden ensimmäisen tulppaanikimpun. Nyt se alkaa vedellä jo viimeisiään, mutta kyllä se viikon päivät jaksoi ilahduttaa.


Viimeiset hetket toivotella leppoisaa loppiaista, joten hauskoja viimeisiä loppiaisen hetkiä!

4 kommenttia:

 1. Kauniin tunnelmallisia kuvia. Mukavaa loppiaista myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :) Ruokakuvia ja kattauksia tulee harvemmin postailtua, kun vaikka niitä usein kuvaankin. Illalla vain on niin huono valo vielä tähän aikaan vuodesta, että kaikki kuvat on aivan rakeisia ja keltaisia.

   Poista
 2. Leppoisaa loppiaista! Teillä kyllä näyttää valtavan tunnelmaiselta. Vieläkin :) Ja se jos mikä on hyvä asia näin joulun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon :) Näiden loppiaiskuvien jälkeen lisäsin vielä valosarjan noiden opetustaulujen ympärille.

   Joulun jälkeen joulu tuntuu minusta aina hirveän tunkkaiselta ja menneeltä elämältä, kaikessa ikävässä mielessä! Viimeistään loppiaisena haluaa oikein pyristellä kaiken joulun mielestä.

   Nyt on 10. tammikuuta, ja voi että miten ihanasti on jo joulustakin valo lisääntynyt! Koko vuodenkierrossa tämä on aivan parasta aikaa. Tai ei ihan vielä olla siinä parhaassa-parhaassa, mutta sitä kohti koko ajan!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!