keskiviikko 20. joulukuuta 2017

J niin kuin joulusiivous


Joulusiivous on nyt tehty ja koti on valmiina vastaanottamaan juhlan. En todellakaan ehtiny puunata joka koloa vähä kerrallaan niin kuin oli alkuperäinen suunnitelma, mutta ehtiihän sitä siivota vaikka sitten ensi vuonna. Kuisti on yhä vielä täynnä sekalaista sälää aina puiden kantamisessa käytettävistä muovikoreista uuden sängyn ja sängynpäädyn suojana olleisiin muoveihin. Niitä on niin paljon, että kahden talon yhteiskäytössä oleva roskis täyttyisi ihan kokonaan, jos ne tuuppaisin sinne. Kerrostalossa roskien hävittämiseen ei koskaan tarvinnut tuhlata kahta ajatusta, mutta nyt huomaan hilloavani milloin mitäkin pahvi-, paperi-, metalli-, lasi- sun muuta kasaa aivan epätoivoisena. Onneksi kaupungilla on erillisiä kierrätyspisteitä, mutta kierrätyspistereissu vaatii aina oman suunnittelunsa ja valmistelunsa, näin autottomana siis. Mutta kuistin alennustilan korjaaminen on ehdottomasti sydämen asia, ja sen otan tehtäväkseni heti alkuvuonna!

Olohuoneesta lähti musta rottinkituoli sinne pahamaineiselle kuistille ja sohvapöytä kokonaan pois. Sohvalle taas putkahti useampikin tyyny, viltti ja lampaantalja.


Tykkään tuosta uudesta valkoisesta penkistä ruokapöydän äärellä ihan hirveästi. Vanhat mustat pinnatuolitkin ovat kauniit, mutta kahden pikkutuolin sijasta yksi selkeälinjainen penkki näyttääkin kauhean siistiltä ja vähäeleiseltä. Eiköhän me nyt sitten saatukaan eteiseen penkkiä niin kuin oli tarkoitus? Tuohonko se sitten jäi?

4 kommenttia:

 1. satuinpa lukasemaan tuon -> "maanantai 23. joulukuuta 2013
  Joulukalenteri: Eri näkökulmasta" - Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, olin ihan unohtanut tuon postauksen! On siitä jo aikaa! Ja tuo meidän vanha, ihana koti, jossa oli valkoiset lattiat, kiviseinät, kauniit vanhat ikkunat ja ikkunasyvennykset. Jos se ei olisi ollut umpihomeessa, tuskin oltaisiin muutettu.

   Vieläköhän mies suistuisi tekemään blogipostausta? :)

   Oikein hyvää joulua sinullekin!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!