tiistai 5. joulukuuta 2017

Helppo & kiva joulukorttivinkki


Joulukorttien lähettäminen kuuluu ehdottomasti meidän joulunaluspuuhiin. Joskus nuorempana korttien kanssa ei ollut niin nuukaa, ja jonakin jouluna kortit saattoivat aivan hyvin jäädä laittamatta. Nykyään korttien rustailu on tärkeä osa jouluun valmistautumista, ja siitä viimeistään alkaa itselläkin nousta joulumieli.

Viime vuonna turvauduin kaupan valmiisiin kortteihin, mutta tänä vuonna törmäsin sattumalta kauhean näppärään ideaan! Kotivinkin sivuilta löytyi tämä ja pari muuta mielestäni tosi kivaa ideaa. 

Arvaisitko, että kranssi on töpsötelty tops-puikolla? Ensin leikataan toisesta kortista sabluuna: piirretään lasin avulla ympyrä ja leikataan se irti. Asetetaan sabluuna kortin päälle, töpsötellään tops-puikolla ympyrän piiri. Sabluuna pois ja lisäillään vihreää piirin ympärille. Lopuksi punaisella värillä muutama marja joukkoon. Itse näpersin vielä kranssin alle rusetit, jotka kiinnitin kuumaliimalla.Oliko nokkela! Tops-puikoilla maalia, hah!
Meillä joulu on vuoden ainoa aika, jolloin postiluukusta kolahtelee kortteja: niiden lähettäminen on vähintään yhtä mukavaa kuin saaminen. Onko teillä tapana lähettää joulukortteja?

2 kommenttia:

 1. Kyllä lähetän kortteja. Usein oon tehnyt itse, mutta tänä vuonna ostin kaverin valokuvasta teetettyjä revontulikortteja, joihin sitten vain kirjoitan toivotuksen päälle hopeatussilla.

  Kortteja todellakin on kiva saada ja mä kans fiilistelen joulua just kirjoittamalla kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortin tekemisestä saa kyllä itse omanlaistaan jouluiloa. Ja kortin saamisessa taas on aivan erityistä, jouluun liittyvää tunnelmaa :) Tämä korttiaskartelu oli minusta kiva, kun sai kuitenkin melko pienessä ajassa valmiiksi aika monta korttia. Oma kärsivällisyys ei kyllä riittäisi siihen, että käyttäisi valtavasti aikaa jokaiseen korttiin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!