torstai 23. marraskuuta 2017

Etenee, etenee


Pojan huoneen sisustusmylläyksen suurikokoisin hankinta, sänky, on nyt saatu kotiin saakka. Ostin halvimman löytämäni jenkkisängyn (Askosta), ja siinä kävikin niin, että vanha pehmeämpi sänky lähti lapsen huoneeseen ja lapsiparalle aiottu uusi, kova sänky jäi olohuoneeseen. No muksu siitä vähät välittää, ja saatiinpa samoilla tulilla vähän uutta olohuoneeseenkin.

Ja nyt kun se sänky tuossa nököttää, huomaan, että homma levähtää pian käsistä. Tarvitaan uusi päiväpeitto. Ja tuplaleveä peitto kahden normaalikokoisen sijasta. Se tietysti tarkoittaa uusia, sopivan kokoisia petivaatteita.Sänky oli jo valmiiksi edellistä korkeampi, ja kun ruuvailin siihen lapsen vanhasta kapeasta sängystä jalat, se on kuin joku näköalatorni! Kun kiipeää pedille, näkee kauas! Ensimmäinen yö uudessa pedissä on nyt takana, ja ihan hyvin tuli nukuttua. En tosin ole sängyn suhteen ollenkaan kranttu, ja pystyn yökylässäkin nukkumaan ongelmitta millä tahansa muhkuraisella retkipatjalla.Viime postauksessa sanoin, että lapsen huoneen työvalaisin olisi jo päätetty. Sen jälkeen rupesi kitsastuttamaan ja vaihdoin mieleni. Sitä aloittaa selailemalla Vepsäläisen sivuja ja vähä kerrallaan siirtyy edullisempaan ja edullisempaan, kunnes lopulta huomaa pläräävänsä Lidlin viikkoesitettä ja katsovansa, mitä kalusteita tänään olisi tarjouksessa.

Ihan kivoja juttuja sinne lapsen huoneeseen on tulossa, vaikkei mahdottomia summia rahaa syydetäkään. Valaisimet on nyt tilattu, muutamat jo ostetut jutut odottelevat kaapissa valmiina, pöytä on Ikea-reissua vailla ja sängynpääty on vielä etsinnässä. Ihmeellisen paljon tuntuu tekevän pelkkä tavaran vähentäminen ja valkoinen päiväpeitto. Nyt kun aika vain kuluisi nopeasti niin, että saisi kaikki uudet asiat paikoilleen!

4 kommenttia:

 1. Sisustaminen on kyllä siitä ihana, kun saa yhden jutun hankittua, huomaa, että tarviikin vielä sitä sun tätä.
  Tuo sänky on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä! Jotenkin siinä nälkä kasvaa syödessä. Kun on uusi sänky, olisi niin ihana samalla uusia peitot ja tyynyt ja petivaatteet ja ja ja!

   Sänky on muuten tosiaan ollut oikeasti hyvä. Se lapsen huoneeseen viety oli paljon pehmeämpi ja sellainen hytkyvä, kahdelle nukkujalle aivan toivoton. Jotenkin uusi sänky tuntuu tilavammaltakin, mikä ei siis pidä paikkaansa, mutta siltä se vain tuntuu :)

   Poista
 2. Aivan ihanat suuntimet teidän kotona. Huone näyttää mielettömän kivalta ja kaikki sopii hyvin yhteen. Mahtava sisustussilmä sinul :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)

   Haen nyt selkeästi seesteisempää linjaa. Vähemmän tavaraa ja vähemmän värejä! Tuota vihreää kyllä ihmettelen: miten ihmeessä meillä voi olla niin paljon vihreää väriä joka paikassa, vaikka en mielestäni ole edes mikään vihreän erityinen ystävä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!