perjantai 13. lokakuuta 2017

Perjantaisiistiä


Ihana, ihana vasta siivottu koti! Tällä tolkuttomalla siivousmäärällä meidän koti olisi varmaan ylihygieenisen siisti, jos eivät Elmo ja Manu ehtisi sotkea sitä myötä kun saan siivottua. Sohva ja matto ottivat vähän Elmon kanssa kamppaillessa osumaa, mutta tänään ne olivat yhtä aikaa puhtaat suoraan pesukoneesta. 

Siis olivat puhtaat, ehkä kolme tuntia, kunnes Manu kävi laattaamassa matolle. En keksi muuta selitystä kuin sen, että meidän koirat ovat allergisia siisteydelle. Mutta ehdinpä napata kuvan ennen Manun tuhoa! Haha, pojat, kuinkas nyt suu pannaan!

Uusin kirppislöytö, hammasjuliste, sai kehykset ja pääsi seinälle siihen kohtaan, jossa sattui valmiiksi olemaan ruuvi. Ehkä se ei aivan täydellisesti sulaudu juuri tuolle seinälle, mutta onpahan ainakin kontrastia. Luultavasti se saa nyt olla tuossa päivien loppuun saakka, kun olen kerran ripustamisen vaivan nähnyt.

Mukavaa viikonloppua sillekin puolen!


4 kommenttia:

 1. Voi koirat! Sellaista se on eläimien kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuppaa olemaan. Mutta nyt on matto pysynyt pari viikkoa ihan siistinä! :)

   Poista
 2. On kyllä sääli, miten lyhyen aikaa siivottu koti pysyy siistinä! Mutta ainakin hammasjuliste on tosi siisti (heko heko)! Ihan oikeasti, tosi hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääli tosiaan, siivoamiselle ei tule loppua koskaan!

   Hammasjulisteelle pitäisi tosiaan keksiä järkevämpi paikka, ei se nyt oikein tuohonkaan sovi.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!