keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kiikun kaakun


Näköjään on taas se aika vuodesta, kun pimeys laskeutuu aivan yllättäen. Kun otin kameran käteen, valo oli mitä mainioin, mutta kun lopettelin räpsimistä, alkoi olla jo hämärää. Huu!

Syysloma on ihan juuri alkamassa, ja vielä täytyy tälle viikolle hoitaa viimeiset asiat, ennen kuin pääsee lomatunnelmiin. Syyslomalla nähdään taas sukulaisia, ja muksukin odottaa kiivaasti taukoa koulusta. Muutama päivä pitäisi vielä jaksaa! 

Vähän jo ennakkoon tekaisin pikasiivouksen sillä mielin, ettei ennen lomaa enää viitsi suuremmin kuurata. Sitten on kiva taas palata kotiin. Kuistilta lähti eilen vielä yksi ylimääräinen huonekalu, pyöreä sininen pöytä (jonka elinikää joku lukija aikanaan veikkasikin lyhyeksi). Kuisti alkaisi pian olla tyhjä juuri, kun siedettävät kelit alkavat olla takana. No ensi kesänä sitten vietämme kuistilla ihanaa ja seesteistä aikaa!Keinutuoli kuuluu taloon. Sen lisäksi, että se on kaunis, se on myös yllättävän mukava istua. Se on vähän vaarallisella paikalla tuossa sängyn vieressä, aina valmiina keräämään kaikki vaatteet ja käsistä pois laskettavat tavarat.Viime viikonloppu meni enemmän tai vähemmän pienen flunssan kourissa, josta jäi jäljelle oikea maailmanluokan yskä. Yhtenä yönä yskiessä löysin aikani kuluksi ihan käsittämättömän koukuttavan sanapelin, jota olen nyt viikon myötä naputellut. Sanapala on se nimeltään, jos joku toinenkin tykkää näistä kirjainpalapeleistä. Siitä onkin moooooonta vuotta, kun viimeksi pelasin vastaavaa peliä.

Kanasto  – miksi se ei ole muka sana?
Joulu alkaa lähestyä sitä vauhtia, että saippuanteko olisi ajankohtaista! Kävin jo ostamassa kahta erituoksuista eteeristä öljyä ja olen jo päättänyt, miten valmiit saippuat pakataan. Vieläkö ehtisi ennen mummolareissua?

2 kommenttia:

 1. Hei! Osaatko kertoa tuosta keinutuolista enemmän, kenen valmistama ja mistä lähtöisin? Etsimme äidillemme 50-vuotislahjaksi keinutuolia ja juuri tämän mallinen sen pitäisi olla! Valoisaa loppusyksyä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Ja anteeksi myöhäinen vastaus!

   En valitettavasti osaa kertoa keinutuolista yhtään mitään. Se ei ole meidän ollenkaan, vaan kuuluu taloon.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!