tiistai 26. syyskuuta 2017

PesäkolossaKyllä tuntee, miten syksy puskee päälle ja talvi tekee tuloaan. Nyt on viimeiset hetket valmistautua talveen. Viikonloppuna piipahdettiin pohjoisen mummolassa, ja keräsin pikkuisen puolukoita pakastimeen (ja löysin mehumaijan kirpparilta neljällä eurolla!). Grilli nyhjöttää vielä pihamaalla ja odottelee, että se siivottaisiin takaisin varastoon. Pihakalusteetkin voisi jo varmaan kantaa sisälle.

Sisätiloissa alkaa olla jo sellainen pesämäisen pehmeä tunnelma, etenkin kun pönttöuuni on taas jokapäiväisessä käytössä. Jos saisin suunnitella unelmieni kodin, puilla lämmitettävä uuni olisi ensimmäinen asia, jonka valitsisin.
Jos tuikkukipot kuuluvat siihen sarjaan, ettei niitä koskaan voi olla liikaa, pärekorit tulevat hyvänä kakkosena. Ja miten kätevää onkaan, kun voi yhdistää tuikkukipot ja pärekorit! Tämä pieni kirppislöytö on pohjassa olevan lapun mukaan patonkikori. Aika leveää elämää on viettänyt se, jolla on ollut patonkia varten oma kori.

Tänään sain rastittua mittavalta tehtävien asioiden listalta yhden ison rastin, ja nyt saa hetken aikaa leijua tyytyväisyyttään. Huomenna täytyy taas tehdä jotakin merkittävää, niin että leijuminen vain jatkuu ja jatkuu.

4 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä tuikkukipot ja patonkikori.
  Ihanaa toi oikea tuli, meillä puuhellassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tässä talsosa varmaankin ollut sellainen puuliesi keittiössä, ainakin lattia tuntuu sellaiselta. Olisipa aivan ihana! Tosin sitten pitäisi valita tiskikoneen ja puulieden väliltä :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!