lauantai 5. elokuuta 2017

Leppoisa lauantai


Elmo-turrikka viettelee onnellisen leppoisaa lauantaipäivää tyystin tietämättä, mitä sen pään menoksi on suunniteltu: sain vihdoinkin aikaiseksi varata koirille parturiajat! Elmo on käynyt oikealla ammattitrimmaajalla yhden kerran nuorena kloppina, mutta Manulle kokemus on uusi. Koirat pitäisi trimmata useamman kerran vuodessa, muutaman kuukauden välein, etteivät ne räjähtäisi katukoiran näköisiksi, mutta nyt edellisestä trimmauksesta on jo vierähtänyt melkoinen tovi. Kotona trimmaamisesta kun syntyy aina sellainen sotku, ettei siihen ihan huvikseen viitsi ryhtyä. Jännä nähdä, mitä oikea trimmaaja saa Manusta aikaan.

Vielä on sisällä kovin kesäiset tunnelmat, vaikka syksy alkaakin jo hiipiä mielen päälle. Tuo vaneritaulu on muuten vinksahtanut ihan miten sattuu: paksumpikaan vanerilevy ei tosiaankaan tykkää pysyä suorassa!


Pientä perussiivoilua tässä touhusin aamupäivän ratoksi, mutta sellainen tutina on hyppysissä, että jotakin pitäisi nyt päästä pyöräyttämään! Ehkä vaikka joku kaapin sisältö? Olisinko niin reipas? Sitä täytyy koettaa!


4 kommenttia:

  1. Sama tunne se on täälläkin: pyöräyttämistä kaipailen. Sisustuskuumettakin pukkaa taas ilmojen muuttuessa syksyisemmäksi. Puolissa välin kuuta mies lähtee työmatkalle ja silloin olen päättänyt vähän tapiseerata. Ei ole silloin mieskään tiellä👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, tapetoiminen on jo kunnon sisustamista! Minä en viitsi täällä alkaa seiniä laitella, mutta varmaan kohtapuolin pääsen tapetoimis- ja maalausavuksi toisaalle. Hyyyyyyi tapetinpoisto :( Olispa sellaiset ihmetapetit, jotka lähtee täydellisinä vuotina irti.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!