torstai 27. heinäkuuta 2017

Vähän jytyä pojan huoneeseen


Poikarukan oma huone on ollut aivan oman onnensa nojassa, mutta nyt asiaan tulee välitön muutos. Olin suunnitellut työpöydän taakse korkeaa vanerilevyä, jolle voisi kiinnittää mustia asioita. Mustia asioita löytyikin heti kerralla monta yhdellä kirppiskierroksella.


Noita tuollaisia mustavalkoisia printtejä on näkynyt jo jonkin aikaa joka puolella, mutta en silti saa päähäni, mistä se on peräisin. Ikeaa? Anttilaa? Verhojen kuosi näyttää myös tutulta, mutta en sitäkään tunnista.
Taulu pääsi jo paikoilleen sängyn yläpuolelle. Musta avainkaappi ja liitutaulu odottelevat vanerin saapumista, tyyny meni pakastimeen ja verhot pesuun. Onpa kiva, kun on vihdoinkin joku suunta, jota tavoittelee ja saa sitä alkaa noudattaa. Varsinkin vanerin suhteen minulla on kovat odotukset!

8 kommenttia:

 1. Verhot on ainakin ikeaa :)

  VastaaPoista
 2. Verhot on Ikeasta, muista ei tietoa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis toi tyynyn kuvio. Ihanat verhot. Hyvä idea tyynylle, panna pakkaseen, pöpöt kuolevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny on kuulemma Hemppamaukalta. Kirppisjuttuja pitäisi kai pakastaa viikon verran, mutta tyyny ehti olla vain muutaman päivän, kun se vei niin kauheasti tilaa pakkasessa. En raaskinut pestä muuten ihan uudennäköistä tyynyä, kun kankaat kuitenkin aina pesussa kuluu ja nuhjaantuu.

   Poista
 4. Printti näyttäs Metsolasta ostetulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko se? Minusta tuntuu, että Kodin ykkösessä oli loppuaikoina tosi paljon tätä tyyliä. En tunnista näitä ollenkaan :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!