tiistai 25. heinäkuuta 2017

Rojuvapaata vyöhykettä


Minulla oli niin paljon suunnitelmia aurinkoisen kuistin suhteen. Sen piti olla kukkea keidas, jossa tomaatit kasvavat ja jossa vietetään iltaa ystäväporukalla. Todellisuudessa suurin osa kylvämistäni siemenistä kuoli ennen viiden sentin mittaa, tomaatin taimet ehtivät tätä vauhtia kasvaa täyteen mittaan vuodeksi 2020 (unohdin istuttaa ne isompiin ruukkuihin) ja kuisti on muutenkin toimittanut ennemminkin romulaarin kuin oleskelutilan virkaa. Sinne on ollut niin kauhean kätevä pukata kaikki sellainen, joka on jonnekin muualle menossa. 

Viime viikolla kuistilla noutajaansa odotellut sängynpääty noudettiin, ja tilaa tuntui vapautuvan ihan hirveästi. En ole vielä päättänyt, mitä kuistin kanssa tekisin. Se hakee vielä muotoaan, mutta ainakin se on sentään jo rojuvapaata vyöhykettä!Pikkuisen ehkä tekisi mieli laittaa kattoon vielä yksi rottinkinen kaluste, sellainen korituoli roikkumaan. Olisipa vain kuisti eristetty, niin sen käyttöikä pitenisi ihan huikeasti molemmista päin kesää. Mutta nuo lautalattiat! Kaikkea ei voi saada, joten se on ilmeisesti joko kauniit lattiat tai siedettävä lämpötila.

2 kommenttia:

 1. Miten olisi infrapunalämmitin terassille? Tuttavaperheellä on käytössä eristämättömän vierashuoneen lämmittimenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen, mitä ravintoloiden terasseilla on? Ne on kyllä näppäriä! Varmaan tuonne menisi joku tavallinen töpselillä toimiva sähköpatterikin, sellainen irrallinen.

   Kyllähän se varmasti toisi kuistille lisäaikaa kevääseen ja syksyyn, jos laittaisi sinne lisälämmittimen. Laitetaan harkintaan!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!