keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Liikaa ihania kalusteita, liian vähän neliöitä


Viime viikolla yllätyslainaan tupsahtaneet huonekalut saivat koko kodissa aikaan melkoisen kaaoksen. Olohuone saatiin jo kaverin kanssa pyöräytettyä hyvälle mallille, mutta kaikkialla muualla paukkuu nurkat! Meillä on liikaa huonekaluja liian pienissä neliöissä.


Sininen pieni lipastokin oli jo häätöuhan alla, mutta sitten sille löytyikin oikein sopiva paikka. Se näytti niin kovin yksinäiseltä vanhassa nurkassa nököttäessä, mutta nyt siitä tuli osa kokonaisuutta, kun sen pukkasi sinne, mistä löytyi väreihin sopivia pinkkiä  ja sinistä.
Kenkälaatikko tuli vierailemaan eteisen kuistille. Sen vieressä on mustaksi maalattu vanha tupakkipöytä, joka kuuluu taloon.
Aurinkoisesta kuistista on tullut muualle kulkeutuvan tavaran  saattohoitopaikka. Sängynpääty odottelee noutajaansa, sinisen pöydän poistin juuri myynnistä. Tilassa on vielä taloon kuuluva vanha pöytä, josta en tykkää yhtään, mutta joka ei mahdu ullakolle kapeaa portaikkoa pitkin. Rottinkisohvan voisi pukata vaikka pihamaalle.

Sininen pöytä oli jo kirppispalstalla, mutta siitä ei tullutkaan kauppoja. Jos vain se saisi kuistilla tilaa ympärilleen, se olisi aika ihana kahvittelupöytä! Viheliäinen asuntoon kuuluva ongelmapöytä on kuvasta katsoen vasemmalla. Olen odottanut, että se räjähtäisi ja muuttuisi tomuksi, mutta ainakaan näillä näkymin tätä ei ole tapahtumassa.
Myöskin taloon kuuluva keinutuoli siirtyi juuri olohuoneeseen. Onko keinutuoli liikaa vai ei? Ihanahan sekin on, mutta niin on moni muukin kaluste.
Nyt vain täytyy keksiä, kuinka palapeli loksahtaa paikoilleen. Mistähän osaisi lähteä liikkeelle?

4 kommenttia:

 1. Uudehko lukija.
  "Löysin" sinut jotain kautta, en muista, mutta olen varastanut joitain ideoita ja joitain muokannut omiin tarpeisiini sopiviksi. Kiitos niistä!! =)

  Tuo kenkäloota on tosi mainio, alan heti pohtia miten saisin omaan eteiseeni vastaavan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Ja kiitos kivasta kommentista! Onpa kiva, että olet tänne löytänyt :)

   Kenkäloota on ollut meillä joitakin vuosia. Alkuun se oli nimensä mukaisesti kenkäloota eteisesä (kätevä kumppareille ja luistimille!), sitten sohvapöytänä olohuoneessa. Silloin harmitti, että oli tullut maalattua tuo teksti lootan kylkeen, kun se tuntui niin urpolta olohuoneessa. Mutta nyt loota on taas löytänyt tiensä takaisin eteiseen, ja meidän koirat sitä rakastaa :)

   Poista
 2. Kyllä noin kauniit huonekalut löytävät siellä varmasti paikkansa <3 Ihana tuo keinutuoli ja kenkälaatikko :) Iloisia järjestelyhetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kaikki onkin jo löytänyt paikkansa, mutta kyllä se vaati sen, että parit taloon kuuluvat kalusteet raijattiin varastoon.

   Järjestely on kyllä tosi mukavaa touhua, kun pienillä muutoksilla saa hirveän eron aikaan :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!