lauantai 15. heinäkuuta 2017

Lempitavaroita


Ihmeellisen synkkä ja sateinen heinäkuu! Aika monena iltana on ollut niin pimeää, että tekee mieli polttaa kynttilöitä. Kuparinen iso lyhty on muodostunut lempilyhdykseni, ja se on kaikkein useimmin käytössä.

Selkeästi sekalainen retrovaihe ja väri-innostus alkavat jäädä taakse. Kaipaan ympärilleni seesteisyyttä ja yksinkertaisuutta. Haluan mahdollisimman vähän tavaroita, mutta kaipaan silti kauniita asioita ympärille. Näiden suhde tasapainottelee vielä, mutta on selvästi jo asettumassa.
 
Lempijuttuja löytyy myös seinältä ruokailuryhmän viereltä. String-hyllykin tuntuu viimein löytäneen sopivan paikan. Se ei alkuun tuntunut asettuvan millään, ja ehdinkin harmitella, että menin valitsemaan tuon retrovärisen valkoisen sijasta. Tai koko hyllyä ylipäänsä. Sattumalta pinnatuolien väritys natsaa hyllyn kanssa, ja nyt ne kaikki ovat kavereita keskenään.
Aurinko vaikuttaa tänään pilkistävän sen verran paheksuvasti, ettei liene soveliasta nyhjätä koko päivää sisätiloissa. Josko vaikka perkaisin pottumaan, joka kasvaa 90-prosenttisesti rikkaruohoa. Olisin muuten kuvitellut olevani paljon parempi puutarhuri kuin olenkaan. Luulin, että kykyni vain kytivät piilossa ja lahjakkuuteni puutarhasaralla olisi puhjennut kukkaan nyt, kun sain ensimmäisen oman kukkapenkkini.

Täytyypä tästä rientää viikonlopun viettoon! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!