tiistai 11. heinäkuuta 2017

Herkkää ja hempukkaista


Pikkuisen almanakasta myöhässä kotona alkaa näyttää kesäiseltä. Pyöräytettiin järjestystä myös lapsen huoneessa, josta raijattiin yksi taloon kuuluva lastulevyinen kaappi varastoon. Tätä kaikkea uutta, raikkaalta tuntuvaa ilmettä katsoessa tekee taas mieli ruveta maalailupuuhiin. Tällä kertaa tosin ajattelin luottaa maalinpoistoaineen voimaan ja sutia maalia huolettomaan tyyliin. Ehkä jo ensi viikolla?

Edellisen siivouspäivän tuoksinnassa sohva sai kantaakseen kaikki kotimme kukikkaat tyynyt. Nyt on sohvallakin oikein herkkä ja hempukkainen ilme, sellainen kesään sopiva.
Tuolien maalauksen myötä mahdottoman asialliseksi muodostunut ruokailutila kaipasi myös vähän herkkyyttä, joten keräsin pärekorillisen Kastehelmiä pöydän kaunistukseksi. Leikkokukkia ei ole tullut ostettua pitkään aikaan nyt, kun on muutenkin niin vihreää ja kaunista. Yhden kimpun poimin koiralenkillä sisälle asti.

Tämä päivä on taas hujahtanut aivan mahdottoman nopeasti. Toivottavasti huominen sujuu yhtä tehokkaasti!

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää <3 Luonnosta saa nyt poimittua kivoja kukkakimppuja, minä kävin keräämässä eilen maljakkoon kaikkea mitä löysin ja toi kivasti väriä pöytään :) Kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt on kyllä niiiin ihanan kukkaisaa :) Sellaiset kasvatetut pihapensaatkin ovat nyt kauniissa kukassa.

   Oikein mukavaa keskiviikkoa :)

   Poista
 2. Kauniit kesäiset tyynyt. Luonnonkukat ovat nyt parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kaipaisin lupiineja, mutta niitä ei täällä pohjoisemmassa sillä tavalla kasva kuin etelämmässä ihan teidenkin varsilla.

   Salaatit ovat muuten porkkanamaalla alkaneet kasvaa ihan syömäkelpoiseen mittaan! Aivan mahtavaa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!