perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kesäkuun toinen


Kesäkuun toinen ja varsinaiset pelleilykelit meneillään! Keskiviikkona ja torstaina on Oulun seuduilla satanut rakeita, ja eilen illalla alkoi sellainen tuulenmyräkkä, että en ihmettelisi jos peltikatto lähtee pian päältä! Koiriahan säätilanne ei kiinnosta vähääkään, ja aina on päästävä illalla viimeisenä ja aamulla ensimmäisenä nuuskuttamaan joka ikinen pajunkorsi ja kivenkannikka lähiseuduilla. Tämän on pakko olla jonkinlainen rangaistus.


Bikinit, rantapyyhe ja pihagrilli saavat vielä odotella parempia kelejä, mutta kesäloma saapuu silti vääjäämättä. Huomispäivä vielä ja sitten saa muksukin villiintyä kahden ja puolen kuukauden ajan! Vitosluokka jää nyt taakse, ja mammalla pukkaa ikäkriisiä.
Löysin kirpparilta hauskannäköiset verhot, joiden ulkonäöstä en olekaan enää aivan varma. Toisaalta retrojutut miellyttävät silmää, mutta jotenkin ne ei sitten paikoillaan kuitenkaan enää näytä niin kivoilta. Moni näyttävä asia kaipaa ympärilleen tilaa ja valoa. Elmo-rassukin näyttää aivan nuutuneelta ja räjähtäneeltä! Se pitäisi ehdottomasti viedä parturiin.

Kuinka te muut olette pärjänneet tämän alati jatkuvan takatalven kanssa? Onko vika nyt asenteessa vai onko peli tosiaan menetetty?

6 kommenttia:

 1. Just ennen kun aloin lukea tätä sinun tekstiä ajattelin, että on ärsyttävintä omistaa koira tällä kelillä. Meidän koira kyllä joutuu viettämään aikansa sisätiloissa ja pääsee vaan pikalenkille... Tuuli on kaamea, asteita alle 10 ja jotain tuolta taivaalta tippuu vähän väliä. Ei nappaa sitten pätkääkään lenkkeily!! Minua siis... Koirahan kyllä katselee aika vihjailevasti minua-ovea-minua-ovea... *Huokaus* Ehkä se on vaan kaivettava vaatetta päälle ja saapasta jalkaan...

  Toivotaan sitten elokuulle hyviä ilmoja. Sillon olis mun kesäloma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, eikä tarvi olla mikään surkein rupukeli, että koiran omistamimnen on ärsyttävää! Nytkin kun tihkuttaa ihan minimaalisesti vettä, koirien tassut kastuu. Sitten ne seuraavaksi sipsuttaa johonkin multakasaan ja uulalaa, kuralälly on valmis!

   Näköjään jussiksi ei sitten tuon kummempia kelejä sattunut, mutta pidetään peukkuja toivomasi elokuun varalta :)

   Poista
 2. Mä olen ihan kypsä näihin kylmiin säihin, täytyy todella toivoa, että ensi viikolla lämpenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpenihän tuo hetkeksi, mutta taas ollaan lähtöpisteessä! Ei tästä kesää tule :P

   Poista
 3. Juu u. Onhan se asenne kysymys ja pukeutumisesta kiinni ja pitää nähdä positiivinen puoli asiasta ja tehdä kiitollisuusharjoitteita ja tietoisesti läsnäolla. Vaan onhan nää ihan hanurista nää säät!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nyt täytyy vain vähän venyttää asennetta sopivammaksi :) Mutta jollakin tavalla täytyy mukavien ja epämukavien asioiden lopulta tasapainoittua, eli koska nyt on surkeat säät, jotakin aivan mahtavaa on vielä luvassa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!