sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Uusi palsta (kirppis)sisustelijoiden iloksi


Voi herttileijaa että on aika hujahtanut! Tuossa jokunen aika takaperin vihjasinkin teille uudesta projektista, joka on pian alkamassa. Tätä on nyt suunniteltu ja työstetty viime syksystä saakka, ja huomenna kaikki lopulta tulee julkiseksi. Aika hurjaa!


Kyseessä on siis Pelastusarmeijan kirppareiden kanssa suunniteltu yhteisprojekti, jossa kirjoitan kerran kuukaudessa kirppisjuttuja! Jutut ilmestyvät täällä blogissani sekä Pelastusarmeijan Sotahuuto-lehdessä. Joka kuukausi somistan jonkun tilan Pelastusarmeijan kirppareilta lainatuilla tavaroilla ja höpisen siitä sitten teille. 


Ei varmaan tarvitse edes mainita, että tämä on niiiiin minulle luotu juttu! Näitä on tosi hauska tehdä! Suunnittelussa on lähdetty ihan tyhjästä, joten sopivaa muotoa ja tyyliä on tietysti täytynyt hakea. Ensimmäinen juttu kuvattiin meidän kuistilla, ja kokeilin sinne kahta täysin erityylistä sisustusta (nämä vaihekuvat on puhelimella nappaistu):
Mitä luulet, kummalle linjalle lähdin? Kummasta itse tykkäät enemmän?


Muista tulla maanantaina kurkkaamaan, miten kävi!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta :) Oranssi on ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tämä oli jännä kuvavertailu: toisten mielestä sinisävyinen oli ehdottomasti parempi ja toisten mielestä oranssi! :)

   Poista
 2. Edottomasti tuo vihreä-oranssi<3<3<3

  VastaaPoista
 3. Molempi parempi, toki tuo vaaleampi on rauhallisempi, toinen taaskesäisen kepeä ;)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!