perjantai 26. toukokuuta 2017

Sängynpohjilla


Kevätflunssa on vetänyt sängynpohjalle, mutta pikku hiljaa täältä aletaan kammeta ylös! En muista, että olisin ikinä ollut neljää päivää perättäin kuumeessa, mutta onkohan tällaista sitkasta tautia muutenkin liikkeellä?


Viime viikonloppuna tein oikein perusteellisen viikkosiivouksen ja siirsin joka paikan valloittaneet taimet kuistille. Sisätiloihin tuli taas mukavasti väljyyttä. Minusta tuntuu, että tämä uusi koti on itsessään niin ilmeikäs ja täynnä kauniita vanhoja yksityiskohtia, että kaikki ympärillä oleva pitäisi karsia ihan minimiin.
Halusi tai ei, jopa polttopuut ovat omanlaisensa ilmestys. Näille pitäisi keksi joku huomaamattomampi säilytysratkaisu seinän vierelle. Nyt on kyllä ollut niin lämmintä, ettei viikkoon olla poltettu uunia ollenkaan. 
Elmo ja Manu ovat olleet mahdottoman hyviä sairastovereita ja unikavereita. Toivottavasti tässä nyt oli koko vuoden sairasteluannokset kerralla.


Viikonlopun viettoja ja parempia vointeja kaikille meille!

10 kommenttia:

 1. Nykyajan taudit rasittavia, kestävät paljon pidempään kuin ennen. Onneksi voit jo paremmin.
  Halkolaatikko seinää vasten pystyyn ja siitä tulee yksi osa sisustusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko näin? Minustakin tuntuu että nykyään taudit on jotenkin kauhean sitkaita ja herkästi tarttuvia. Tai sitten on itsellä vain niin huono peruskunto, että jokainen pikkupöpö tuntuu ihan kuolemantaudilta!

   Hei tuo onkin tosi hyvä idea laittaa laatikko pystyyn! Mietin, että joku matala leveä seinää vasten nikkaroitu laatikkosysteemi olisi hyvä: puiden kun pitää antaa kuivua sisätiloissa muutama päivä ennen polttamista, olisi hyvä kun voisi jotenkin erotella juuri sisään kannetut ja polttamisvalmiit puut :)

   Poista
 2. Täällä on podettu yli kaksi viikkoa flunssaa...kuume kesti vaan pari päivää, mutta yskä on hakannut ja vienyt äänekin. Nyt taitaa jo aurinko paistaa tänne risukasaankin ja viedä flunssan menneessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks viikkoa! Mulla kesti kuume neljä päivää ja viidentenä oli vielä lämpöä. Sen jälkeen päivä pari vähän nuutunutta oloa, ja yskä on vielä jäljellä. Ei onneksi enää sellainen yskä, että saa pelätä että murtaa kylkiluut yskiessä :D Toivottavasti ei enää tarvi ihan vähään aikaan sairastaa! Pienikin tauti vie kyllä niin voimat!

   Poista
 3. Toivottavasti flunssasi helpottuis.
  Se on muuten tosi sitkeää laatua, itse sen kokeneena tiedän:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen lukenut vähän sieltä täältä eri puolilta Suomea, että nyt on ollut tosi sitkasta flunssaa! Jopa poika oli sairaana, vaikka hän on ollut tosi terve lapsi.

   Poista
 4. Sama tauti oli täälläkin. Neljä päivää olin kuoleman portilla. Onneksi kaksi koirakaveria piti mullakin seuraa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi koirakaverit! Ne jaksaa kyllä tsempata lepäämisasioiden suhteen :) Elmo on sellainen, että sitä ahdistaa nukkua kainalossa ja se hakeekin mieluusti jalkopäästä oman tilan. Sieltä se aina välistä kävi kurkkimassa, että vieläkö emäntä hengittää :)

   Poista
 5. Minusta tuokin klapisäilytysratkaisu on aika hauska, mutta ymmärrän kyllä että siihenkin kyllästyy.

  Toivottavasti flunssa hellittää kohta kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanerilaatikko on kaunis sellaisenaan mutta näyttää sekin minusta tässä ympäristössä jotenkin synkältä! Mulla on nyt joku synkkä kausi meneillään kun kaikki asiat näyttää synkiltä!

   Enää pieni yskä flunssasta jäljellä eli sanoisin että ohi on! Sairastaminen on kyllä kauheaa :/

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!