sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Sängynpääty laudanpätkistä


Sängynpäädyn nikkaroiminen ei oikeastaan ollut tehtävien asioiden listallani, mutta mitäpä sitä ei tekisi, jotta välttyisi tekemästä tympeitä hommia! Kolme lautaa piti sahata, mutta muuten valikoin valmiiksi sopivan mittaiset laudat niin, että nikkarointi sujui mahdollisimman sutjakkaasti.


Jalkopäädyssä keikkuu vielä retrohenkinen peitto, vaikka tuntuukin, että olen saanut melkoiset retroähkyt. Ihastun aina monenlaisiin vanhoihin tavaroihin, mutta lopulta kotona ne eivät näytäkään yhtään kivoilta. Huomatkaa muuten asuntoon kuuluvat ihanat vanhat kiinteät kaapit. Täyttä puuta tietysti!
Raakalauta ei enää maalauksen jälkeen ole tikukas. Kiinnitin päädyn seinään ylhäältä ja alhaalta pitkittäisistä tukipuista niin, että ylintä ja alinta lautaa ei vielä ollut ruuvattu tukipuihin. Viimeksi ruuvattujen lautojen ruuvinkannat maalasin piiloon kotoisasti akryylimaaleilla.
Kartellin pöytävalaisin ja musta pyöreä sivupöytäkin siirtyivät samalla omasta makuusopesta lapsen huoneeseen.
Onneksi otin laudat jemmaan silloin kun niitä tarjottiin! Jos päätyyn kyllästyy sängynpäätynä, se siirtynee varsin luontevasti vaikka pihamaalle pöytälevyksi.


5 kommenttia:

 1. Mun täytyy kyllä sanoa, että pidin kovasti sun retrotyylistä! Innosti ja inspiroi kyllä minua kovasti.
  Toki ymmärrän, jotta aikaansa kutakin, mutta ehkä "tulen sen verran perässä", etten (vielä) saa tästä uudistuneesta tyylistä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäsin retrotyylistä silloin, kun asuttiin siinä asunnossa jossa oli valkoiset lattiat! Jotenkin ne valkoiset puitteet antoi ihan eri tavalla tilaa leikitellä väreillä. Sen jälkeen kaikki värikokeilut on näyttäneet pelkästään synkiltä ja tunkkaisilta :P

   Poista
 2. Näyttää nyt tosi kivalta maalattuna.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Musta maalattu lauta on jotenkin hirveän kivannäköistä :)

   Poista
 3. Ihana toi värikäs peitto ! :)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!