perjantai 12. toukokuuta 2017

Ihanaa arkiruokaaVuoden alussa nuukailumielessä suunniteltu kuukauden ruokalista osoittautui liian vaikeaksi, epätarkoituksenmukaiseksi ja vaivalloiseksi hallita, mutta nuukailu on jatkunut omalla painollaan. Tänään pyöräytin pitkästä aikaa karjalanpiirakoita; oikeasti niistä ei ole ollenkaan niin suuri vaiva kuin ennalta ajattelisi.

Puuroriisi oli päässyt loppumaan, joten kokeilin tehdä riisipuuroa tavallisesta riisistä. Onnistui joten kuten, mutta kyllähän se silti tavalliselta riisiltä maistuu ja koostumuskin oli mureneva. Puuroriisi lisätty ostoslistalle.

Ruukut ja kukkalautaset on aikaa sitten käytetty loppuun. Miten tässä näin kävi! Nostin anopinhampaat (12 ruukkua) vanhan vitriinin päälle. Toivottavasti niille riittää siellä valo.
Pinaattikeitto, keitetyt kananmunat ja karjalanpiirakat ovat yksi lempiruuistani. Tosi tavallista ja tosi hyvää! Vaikka täytyy kyllä sanoa, että astiat ovat vähintään puolet kattauksesta.


6 kommenttia:

 1. Ihanaa ruokaa. Nolona myönnän, en ole koskaan itse tehnyt riisipiirakoita. Uskaltaisinkohan yrittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallat todellakin, mutta käytä oikeaa puuroriisiä :D Mulla laiskotti, enkä jaksanut lähteä kauppaan, ja nyt on sitten "karjalanpiirakoita" tavallisella riisillä. Laitoin suurimman osan pakkaseen ja syön varmaan viimeisessä hengenhädässä.

   Mutta siis karjalanpiirakat on ihan yksinkertaisia tehdä :)

   Poista
 2. Olet oikeassa kattaus ja kauniit astiat on puoliruokaa. Minä olen myös sellainen ihminen, että rakastan astioita ja niitä on ehkä vähän liikaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosi paljon karsittu astioita, mutta oikeasti nautin siitä, että käytössä on vain ne lemppareista lemppareimmat :) Sen verran, että kun lasit kaapista loppuu, on tiskari juuri sopivasti täynnä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!