sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Trulleja näkyvissäEilen ihan juuri kauppojen sulkeutuessa muistin, että tänään on palmusunnuntai ja olisi syytä käydä ostamassa pienille virpojille herkkuja. Poljin kauppaan yhtä vinhaa vauhtia niin kuin Jaffa-mummo potkurilla siinä mainoksessa, ja olin hyvissä ajoin aamutuimaan valmiina ottamaan trullit vastaan. Juuri kun ehdin ajatella, ettei meillä sitten trulleja käynytkään, Elmo ja Manu päättivät ruveta virpomaan.


Elmo ja Manu ottavat virpomisasiat vakavasti. Nyt täytyy toivottaa mammalle ja kaikille muillekin mukavaa pääsiäisen aikaa.


Voi pojat, olipa tämä yllätys! Oikein hauskaa palmusunnuntaita kaikille!


22 kommenttia:

 1. Parasta! Komeat trullit! :)
  T:H.

  VastaaPoista
 2. Oi en kestä!= D Noin ihania trulleja ei voi ollakaan!
  Hauskaa palmusunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo ja Manu niin vihaa näitä pukuleikkejä, mutta nätisti istuvat hetken aikaa paikoillaan kun on pakko :) Niin se pitää!

   Mukavia pääsiäisen viimeisiä hetkiä!

   Poista
 3. Kiitos! Näistä virpojista tuli erikoisen hyvä mieli😀 Meillä kävi vain yksi iskujoukko ja varmaan ovat huomenta sairaita molemmat kun viilettivät vesisateessa pelkät ohuet puserot päällä. Reppanat.Kaunis koti sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän trullit on taas onnellisia, kun pääsiäinen on pian ohi ja vuosi taas seuraavaan :)

   Meillä näkyi menevän pieniä trulleja talon ohi. En ikinä itse tarkenisi ilman takkia, hatustakaan en aio vielä luopua aikoihin!

   Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista
 4. Oli pakko vielä kiittää Elmoa ja Manua saivat hymyn huulille. Ja mukavaa pääsiäistä sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo ja Manu arvostavat kommenttia! Mukavaa pääsiäisen viimeisiä hetkiä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Se on kun kaksi urosta pitää mahduttaa samalle sohvalle, vaikka oikeasti tilaa olisi vain yhdelle urokselle koko kaupungissa! Kyllä siinä mieli menee vakavaksi vähemmästäkin.

   Poista
 6. Hauskoja virpojia, mutta noille ei uskalla antaa suklaamunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä virpojat kelpuuttaa vain nakkeja ja makkaraa. Saivat luut kuvauspalkkioksi erinomaisesta käytöksestä, eli kaikki hyvin!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ne on vähän rassuja raukkoja :) Ei tarvi enää huivia pitää vähään aikaan, huh huh! :)

   Poista
 8. Ihan mahtavat pojat. Pukeutumisessakin oli nähty vaivaa. Arvostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaivaa on nähty! Manu ehtikin jo oman huivinsa kertaalleen repiä pois sillä välin kun naputtelin kameran asetuksia, mutta Elmo ymmärsi, ettei tästä kiipelistä pääse muuta kuin kärsivällisesti odottamalla.

   Poista
 9. Heippa!

  Kiitos iloisen värikkäästä blogistasi (:

  Googlettelin vanhoja penkkejä ja sitäkin kautta löysin blogisi ja kuvan sinisestä penkistä. Eihän tuo puinen penkki sattuisi olemaan myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Ja kiitokset kommentista! Värikkään sinisen penkin myin pois tämän vuoden puolella ennen tähän nykyiseen kotiin muuttamista. Mutta suosittelisin kurkkaamaan Toriin, josko löytyisi jotakin vastaavaa! Tai vanhantavaranliikkeisiin :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!