perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kevättä kuistilleTyynyjen ompeleminen ottaa näköjään aikansa, mutta ainakin rottinkisohva on jo saanut pehmikkeensä. Rottinkinen istuinryhmä löytyi viime kuussa kirpparilta 35 eurolla: se on pinnoiltaan vähän ränsistynyt ja kulahtanut, minkä vuoksi ajattelin maalata sen. Näyttäisikin nyt siltä, ettei tarvitse tarttua oikeaan maalisutiin, kun vain rupeaa maalailemaan tyynyillä!

Selkänojien punakuvioiset tähtityynyt ostin oikeasti sisätyynyjen vuoksi, mutta ne näyttävätkin ihan kivalta tyynyröykkien keskellä. Tyynyt olivat joutuneet alelaariin varmastikin joulusta muistuttavan tähtikuvion vuoksi: koko tyyny tuollaisenaan maksoi nyt vähemmän kuin pelkkä sisätyyny olisi maksanut yksinään.

Ompelin ensimmäistä kertaa terenauhaa, ja vähän käy itseä sääliksi, kun huomaan kuvanneeni tyynyt niin, että vasemmanpuoleisen tyynyn vetoketjupuoli on esillä ja se upea terepuoli takana! Ihan hyvät niistä nyt kuitenkin tuli. Oranssi samettikangaskin on tietysti kirppislöytö: se oli tarkoitus säästää johonkin merkittävämpään verhoilutyöhön, mutta en sitten malttanutkaan odotella.

Vielä puuttuu oranssit istuintyynyt yksittäisiltä rottinkituoleilta, ja noita höpsöjä pikkutyynyjäkin voisi vielä pari ommella! Pianhan me olemmekin jo aivan valmiita kevääseen!

8 kommenttia:

 1. Tuossa sohvalla onkin ihana nyt istuskella ja hörppiä vaikka teetä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä odotan, että ilmat lämpenevät ja saa tuolit kannettua pihamaalle! Oikein jännittää, mitä sieltä lumen alta paljastuu.

   Poista
 2. Suloiset tyynyröykkiöt! Nuo eri kuosit sopivat hauskasti yhteen keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kesään sopii minusta sellainen kankaiden väri-ilottelu! Näen nämä tyynyt niiiiin hyvin omenapuun alla, kunhan vain kesä koittaa :)

   Poista
 3. Ihana tuo rottinkinen sohva ja nuo tyynyt on kauniita <3 Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ja oikein mukavia pääsiäisen viimeisiä hetkiä :)

   Poista
 4. Olen lukenut, että rottinkikalusteet on tulossa taas takaisin sisustukseen. Juuri kun ihmiset on ne saanut hävitettyä. Meillä on kotona ja mökillä useita rottinkituolia. Tämä sinunkin sohvasi tyynyineen on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rottinkia on minusta jo jonkin aikaa näkynytkin! Minusta tuollainen rottingin värinen rottinki on tosi kaunis. Tuo sohva on paremmassa kunnossa kuin ne kaksi yksittäistä tuolia, ja ajattelin, että tuolit voisi suhia maalilla.

   Sellaiset rottinkiset riipputuolitkin on tosi ihania! Meillä olikin sellainen joskus, kun oli oikein iso parveke.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!