torstai 27. huhtikuuta 2017

Kesäinen leikki


Varattiinpa mainio päivä ystäväporukan kanssa, kun ajat sitten päätettiin leikkiä kesä-heinäkuuta juuri 26. huhtikuuta. Meidän oli tarkoitus kuvata Pelastusarmeijalle kesäiset sisustuskuvat (kerron tästä tarkemmin, jahka aika on oikea), niin eiköhän taivaan täydeltä tupruttanut lunta koko päivän! Vielä tänäänkin palelsi, kun eilinen meni kesähepenissä hyisellä kuistilla kekkaloidessa. Vaan eipä siinä, olipahan meillä ihan aidonoloista, perinteistä juhannustunnelmaa. Vähempikin olisi riittänyt.


Omakuvaa varten ajattelin ottaa koiran syliin tueksi, turvaksi ja muutenkin söpöltä näyttämään ja huomiota viemään. Vaihtelin koiria, mutta joka ikisessä ruudussa ne joko näyttävät kieltä, hampaita tai esittävät kuollutta niin kuin Elmo tässä. Elmooooo!

Lapsiporukalla kuvattaessa alkukankeus taittui melko nopsaa hervottomaksi hepuliksi. Kuvien jälkeen tilanne vihdoin rauhoittui ja istuttiin syömään yhdessä.


Simppelin mango-tuorejuustokakun reseptin nappasin täältä (päällistä piti tehdä tupla-annos). Minulle oli nyt tärkeintä, että se näyttää kuvissa kivalta, mutta se oli myös oikein hyvää.
Pelastusarmeijan kirpparilta löytynyt kynttelikkö on vain kuvauslainassa, mutta omin sen pieneksi hetkeksi itselleni. Miksihän juuri kynttiläkipot on niitä, joiden perään aina haikailee?

Pienen huokauksen voi kai jo päästää, mutta ei suinkaan lopullisesti. Aivan ihania kuvia saatiin kyllä lasten kanssa räpsittyä, mutta vielä saa jännittää lopputulosta!

4 kommenttia:

 1. Huomasin kuvassa takana kivan kaapin. Meillä on myös vanha tammikalusto, jatkettava sellainen. Pöydässä on pyörät alla. Pöydän pinnalle on muutama syvä naarmu. Ajan patinaa. Ostimme sen muutamia vuosia sitten. Ja minä olen myös hamstannut mökille niitä pinnatuolia.Niinsanotusti myöhempää käyttöä varten. Kiva kuulla jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vitriini! Se on mooooonta vuotta sitten Huuto.netin kautta ostettu. Syksyllä siitä meni jalka rikki muutossa ja korjasin sen. Nyt siinä taas ovi on alkanut jotenkin vaipua ja pitäisi tehdä saranoille jotakin (en tiedä mitä!). Tuo kaappi on 60-lukuinen ja ihan vain lastulevyä.

   Tammikalusto kuulostaa ihanalta. Meidän lainaruokapöytä on kai koivua. Hirveän hirveän painava, ammattilaisen tekemä. Minusta aivan ihana. Siinäkin on käytön jälkiä ja jonkun verran lasten tussituherruksia, mutta ei se haittaa. Antaa olla.

   Poista
 2. Ei uskois että vitriini on lastulevyä. Mutta kaunis se on.
  Kiva odotella kuvia tapahtumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa minäkin alkuun luulin, että se on puuta :) Mutta sitten tuli joku klommo ja asioiden oikea laita paljastui!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!