sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Hauskaa vappua!


Elmo ja Manu ovat kyllä oikeita bilehileitä! Oli juhla mikä hyvänsä, ne pukevat bilevetimet ensimmäisenä ylleen ja ovat aina tunnelmissa mukana.Elmoa vähän jännitti puhallettava serpentini, mutta kaulalleen se huoli sen ilman muuta. Kuvien jälkeen koirille oli nimittäin luvassa palkkioksi sonnin sutia, oi nammmmm.

Siman tekemistä kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Vielä eilen aamulla näytti pahalta, mutta kyllä ne rusinat sieltä sittenkin ehtivät nousta pintaan! Maku on vallan mainio, mutta ensi kerralla kyllä pyöräytän pohjan hiivankin mukaan pullotukseen, että saa enemmän happoja.Ei tullut nyt mitkään piknik-kelit, mutta siitä huolimatta hauskaa vappua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! Karvaturreille myös :D. Tässähän rupeaa jo ihan odottamaan juhannusposeeraustakin :D! T:H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirista on kyllä hauska ottaa juhlakuvia :) Ne on aina niin tosissaan mukana!

   Poista
 2. Kyllä noi sinun koirasi on mainioita poseraajia, ja oliko munkit itsetehtyjä näyttää sellaisilta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkit on itse tehtyjä, samoin sima ensimmäistä kertaa. Tein sitä oikein reilusti ja eilen taidettiin juoda viimeiset lasilliset. Se oli kyllä minusta parempaa myöhemmin kuin viikon käyneenä. Tuli enemmän happoja.

   Ehkä kesällä voisi kokeilla jotakin vastaavaa, mutta inkiväärillä :)

   Poista
 3. Voi ihanat musserot, ihanaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mussero, ihana sana :D Minä vastailen näin myöhässä, että toivottelen mukavaa lähestyvää viikonloppua! Kohta se taas on!

   Poista
 4. Aww, Elmo ja Manu näyttävät oikein vappuisilta :) Ja nam simaa ja sokerimunkkeja <3

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo ja Manu on aina juhlatunnelmissa, aivan sama mitä juhlitaan :)

   Poista
 5. Sait jotain aikaiseksi sellaista mitä minä en tänä vuonna. Eli simaa ja munkkeja. Ihanan näköistä. Me laitettiin Kerran" vähän "sokeria ja rusinoita vielä pullojen pohjalle. Kaikki kuohusi silmille ja seinille. Eli varovaisuutta kehiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tehdään munkkeja joka vappu, mutta sima on nyt uusi juttu! En tykkää ollenkaan niistä sellaisista kaupan simoista, joissa ei ole siman makua oikeasti nimeksikään. Joskus ollaan ostettu torilta jonkun itse tekemää simaa, toisinaan tuppaudutaan äidin simapöydän ääreen. Mutta nyt pitää kyllä itse alkaa simavastaavaksi!

   Minä jätin nyt pyöräyttämättä sen hiivan pohjalta, mutta minusta happoja olisi voinut alkupäivinä olla enemmänkin. Sitten vasta viikon päästä vapusta sima oli minusta maukkaampaa ja hapokkaampaa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!