tiistai 28. maaliskuuta 2017

Vielä lisää väriä makuusoppeen


Teki mieli taas lisäillä pikkuisen väriä makuusopen puolelle ja laittaa Kastehelmen kynttiläkipot nätisti esille. Nyt on joku loppumaton möhlimiskausi meneillään ja taas meni vähän mönkään: ei käynyt mielen päälläkään, ettäkö kipot eivät mahtuisi kapealle hyllylle ja siinäpä nuo sitten keikkuvat! Onneksi kuitenkin ihan tukevasti, mutta ei niissä nyt oikein kynttilöitä voi polttaa.
Väriä ne tuovat silti keikkuvatkin kipot!


7 kommenttia:

 1. Voi harmi, kun eivät mahtuneet tuohon kunnolla! Kivan näköisiä ne on noinkin, mutta olis olleet vielä kivemmat, jos olisivat olleet suorassa ja olis voinut kynttilöitäkin poltella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kuulla, että näistä Ikean tauluhyllyistä on kuulemma nykyään joku leveämpi lauta, johon Kastehelmet mahtuvat. Minun tauluhylly on kuulemma jotakin vanhempaa mallia.

   Annan noiden nyt olla tuossa paikoillaan mutta ensi Ikean-reissulla pitää kurkata tauluhyllyosasto.

   Poista
 2. Voisinpa varastaa idean itselleni 😊 Kesää vasten pärjää hetken ilman kynttilöiden valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varastapas! Mutta tosiaan noissa tauluhyllyjen syvyyksissä on eroja. Jos meinaa poltella kynttilöitä, voisi olla ihan suotavaa, ettei tuli nuole seinää :D

   Poista
 3. Voi harmi. Tuo värisuora on kyllä syytä olla esillä, vaikka keikkuvatkin. Kynttilää niissä ei varmaan kannata polttaa. Kivituikut ois kyllä mahtunut tuohon, onko sulla niitä? Mihin muuten katosi se napillinen sängynpääty, jonka itse teit?

  Nora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne nyt sentään pysyy tuossa ihan tukevasti paikoillaan, mutta ei tosiaan voi kynttilöitä poltella, jos ei samalla halua polttaa koko seinää :)

   Kivi-tuikutkaan ei kuulemma mahdu tähän! Jollekulle toisellekin oli nimittäin käynyt ihan sama homma mutta Kivi-tiukuilla :D

   Napillinen sängynpääty jäi muutossa miehelle.

   Poista
 4. Sinulla onkin muutama noita tuikkukippoja..:))

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!