torstai 2. maaliskuuta 2017

Uudessa ympäristössäMiltähän meidän tavarat näyttävät uudessa ympäristössä? Ainakin Lapuan Kankureiden superihana oranssi keittiöpyyhe pääsi heti käyttöön; ostin sen jo kerrostalokotia varten, mutta säästelin parempaa hetkeä varten. Nyt on kai se parempi, oranssille keittiöpyyhkeelle tarpeeksi arvokas hetki käsillä.
Upea harrastus tämä muutaman kuukauden välein muuttaminen. Suosittelen.


PS. Nyt on piha.


22 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!

  Kuinka paljon saat vielä karsittua?! :)

  Joskus luin lehtijutun jostain pariskunnasta, jonka nainen ihan oikeasti piti harrastuksenaan muuttamista ja he olivat parissa vuodessa muuttaneet ainakin kymmenen kertaa. Useimmiten oli astioita edelleen muuttolaatikoissa kun "kohta muutetaan taas kuitenkin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :)

   Mulle kävi niin tympeästi, että kirppisroju on pakko raahata uuteen kotiin! Muutamat kalusteet täytyy yrittää saada kaupaksi ennen kuin kokonaan siirtyy uuteen kotiin, mutta esimerkiksi juuri loppuneen kirppispöydän jäänteet raijasin uudelle kodille.

   Hyi, kuulostaa karsealta harrastukselta! Muuttamisessa on kivaa uudenviehätys ja siihen liittyvä raikkaus, mutta ikävää se järjetön tavaroiden raijaus.

   Poista
 2. Whoooot! Muutto. Taas. No mutta hienoa! Vaikuttaa oloiseltasi torpalta. Tämähän on hauskaa seurattavaa. Laitan popcornit tulemaan ja käyn odottelemaan postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on popparit jatkuvalla tulella! Tämä koti löytyi tosi yllättäen (joskin makustelin sitä ehkä viikon verran ja kävin pariin otteeseen nuuhkimassa ilmaa), mutta koko ajanhan sitä on uutta katseltu. En oikein alusta alkaenkaan viihtynyt kaupunkikodissa. Tietysti ajatuksena oli viipyä pidempään, kun kerran seinätkin maalattiin ja tapetoitiin.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti uudesta kodista ja pihasta saadaan pian lisää kuvia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saadaan toki! Nyt on vielä pelkkäää nyssäkkää ja banaanilaatikkoa, mutta eiköhän kohta saada loputkin tavarat kannettua ja kalusteet paikoilleen! Kuuraan kaapit ennen kuin laitan omat tavarat paikoilleen, ja se on hirmu hidasta puuhaa.

   Poista
 4. Mistä tuommoisia vuokra-asuntoja Oulusta löytää? Haluan myös! Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiseltä ja hyvällä tuurilla :) Olen tosi pitkään seurannut vuokraovi.comia ja Toria. Suurin osa vuokra-asunnoista on sellaisia nuhjuisia ylikalliita loosseja, tosi masentavia.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Innolla odotan kuvia uudesta sisustuksesta :)
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Sisustus on vielä, kröh, vaiheessa, mutta visio on jo olemassa! Toivottavasti jättisohva ei tuki koko olohuonetta!

   Poista
 6. Nopeatempoista touhua! 😄 Nyt äkkiä lisätietoja uudesta kodista! Miten päädyitte muuttamaan näin nopeasti uudelleen? Kiitos hyvästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, nopeaa ja nopeaa :) Sattui hyvä tuuri ja kohdille osui juuri vapautumassa oleva vanha talo.

   Talo on rakennettu 40-luvulla: se on omakotitalo, mutta virallisesti erillistalo, koska se on jälkikäteen rakennetun päärakennuksen tontin kulmalla. Pihakin tuntuu kuitenkin tosi suojaiselta ja yksityiseltä, kun sinne on istutettu puskaa ja puuta. Ai niin, omenapuita löytyy! Minä saan poimia ne! :D

   Meillä oli ongelmaa räksyttävien koirien kanssa, ja haettiin sellaista kotia, johon saa rauhassa mennä metelöimään. Olen myös kaivannut tosi paljon sahaamista ja kaikenmoista nikkarointia: edellisessä kodissa oli kellarissa runsaasti tilaa nikkaroinneille, eikä naapureita tuntunut häiritsevän, vaikka nakutteli omassa kotonaankin.

   Poista
 7. Mahtavaa! Olen niiiiin iloinen puolestanne. Tämä blogi on lempparini, jokaisen postauksesi luen mielenkiinnolla. Kaikkea hyvää teidän perheelle ja iloista kevättä!
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon aivan ihanasta kommentista! Kaikkea hyvää sinullekin!

   Anne

   Poista
 8. Onnea uuteen kotiin! Nayttaa hurmaavalta ja kuistikin on hieno. Paaset kohta puutarhahommiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhahommia olen odottanut! Ei mitään kokemusta, mutta jos nyt jonkun basilikan kasvattaisi?

   Poista
 9. Täällä myös kroonista muuttoinnostusta poteva. Oih, se tunne kun saa fiilistellä uusia nurkkia ja omia rojuja paikoilleen.
  Nim. Jo kolme vuotta samassa osoitteessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana tunne, uutuudenviehätys! Yhtä aika hirveän mukavaa ja haikealla tavalla vierasta. Kohta se menee ohi, plääh.

   Kolme vuotta on pitkä aika pysytellä yhdessä kohdin. Toivotan onnea uuden kodin metsästykselle!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Tämä on tosi pieni talo, vain 50 lämmintä neliötä (plus kylminä tiloina kaksi kuistia ja vintti). 50 neliöön mahtuu kylpyhuone, superpieni keittiö, olohuone ja yksi makuuhuone.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!