keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Siivouspäivänä


Kaverilta pidempään päivähoitolainaan saatu jättikokoinen ruokapöytä saatiin raahattua kotiin viikonloppuna. Ehdittiin kokeilla molempien ulko-ovien kautta ja epätoivon vallassa kantaa pöytä jo takaisin pakettiautoon: pöydästä ei saa jalkoja irti, ja se oli juuri sen verran leveä, ettei mahtunut mistään sisälle. Onneksi tuli vielä mieleen kokeilla suoraan ikkunan kautta, ja sieltähän se sitten mahtuikin!


Pöydän pariksi suunnittelin mustia pinnatuoleja. Kattoon pöydän yläpuolelle vielä messinkiset Artekin lamput, niin sehän on siinä.
Siivouspäivänä lattia raivataan kaikesta tavarasta tyhjäksi ja tuolit nostellaan pöydälle. Ihan mahtavaa, kun on saanut tavarat paikoille ja kodin kuurattua! Kirpparilta viikonloppuna ostettu villamatto koki lumipesun viikon ainoana tarpeeksi pakastavana päivänä, minkä jälkeen se siirtyi pakastearkkuun kylmäkäsittelyyn. Kovasti olisi jo tehnyt mieli ottaa matto käyttöön, mutta en taida sittenkään ihan vielä uskaltaa. Ehkä huomenna?

6 kommenttia:

 1. Viisas ilme pöydällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä on oikein fiksu pöytä! Värikkäät tuolit eivät oikein sovi sen ympärille, mutta ajatuksena onkin metsästää mustat vanhat pinnatuolit pöydän pariksi.

   Poista
 2. Siivouspäivät on kyllä ihania! Tai ainakin lopputulos ;) Onko parempaa kuin puhdas koti. Ihan mielenkiinnosta, mitä tapahtui edelliseen kotiin hankituille huonekaluille kuten keittiönpöytä, iso sänky ja uusi sängynpääty? Ja uuden kodin pohjapiirros olisi muuten mukana nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Täällä on nyt ensimmäistä kertaa mopattu lattiat ja ai että on mukavaa! :)

   Nuo mainitsemasi edellisen kodin huonekalut ja jotain muutakin jäivät miehelle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun saisi ne mustat tuolit sen pariksi.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!