lauantai 25. maaliskuuta 2017

Pöytä on katettu


Tortillapäivä ja aika nostaa esille kaikki ihanat astiat. Jostain syystä näitä keltaisia Grapponian astioita ei tule niin usein käytettyä, mutta selkeästi näin kevään korvilla kasvaa keltaisen kaipuu.

Oulun korkeudella maa on vielä aivan lumen peitossa, mutta tänään näin ensimmäiset pajunkissat. Ja se aurinko! Se on selkeästi tullut jäädäkseen.


10 kommenttia:

 1. on kaunis sarja ja tuo keltainen niin 👍.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on Grapponiasta minun lemppari :) Jollakulla näin sellaisen kuvan, jossa oli sekaisin keltaista ja ruskeaa ja ne näytti kyllä tosi hyvältä yhdessä! Siihen vihreään Grapponiaan en ole oikein ihastunut. Sininenkin on vähän synkkä. Mutta keltainen!

   Poista
 2. Voi että sun blogia on mukava lukea. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kommentti. Kiitos tosi paljon! :)

   Poista
 3. Nyt vaan kaikki värilliset astiat esille ja käyttöön...tämän päivän TS:ssa oli juuri kirjoitus, että väit ja runsas sisustus on taas tulossa muotiin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Keväällä jotenkin aivan erityisesti intoutuu väreistä :)

   En ole lukenut tuota juttua: olisin veikannut, että sellainen överivärikkyys, kirppistyyli oli ylimmillään jokunen vuosi sitten ja siitä on jo seestytty.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitokset! Pesen Grapponiat ja muut vanhat astiat aina käsin, mikä ehkä vaikuttaa siihen kuinka usein niitä viitsii ottaa esille. Mutta kattauksesta tulee kyllä aina niin kiva, kun pikkuisen näkee vaivaa :)

   Poista
 5. Herrrrkulliset kipot! Keltainen kyllä piristää kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on ihana väri. Vuosi sitten sain siitä ankaran yliannostuksen, mutta nyt taas jaksaa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!