torstai 16. maaliskuuta 2017

Kiikun kaakunMeidän uudesta kodista löytyy vuokra-asunnoksi verrattain paljon edellisen asukkaan huonekaluja. Ennalta ajatus toisen tavaroiden keskellä elämisestä tuntui tosi epämiellyttävältä, mutta nyt tuntuu, että iät ja ajat taloon kuuluneet kalusteet ovat ihan oikeassa paikassa.


Kuisti alkaa jo aurinkoisilla keleillä olla yllättävän lämmin! Heti kun onnistuu, aletaan kyllä juoda aamukahvit kuistilla. Kuisti on kylmä tila, eikä sitä lasketa mukaan asuinneliöihin: minusta nämä kylmät tilat ovat ihan luksusta, aivan kuin salasiipiä.
Kuistilla keikuttelee taloon kuuluva keinutuoli. Ajatuksenani oli siirtää mustat rottinkituolit kuistille, ja ehkä nuo kolme isoa tuolia sinne mahtuisivatkin. Toisaalta keinutuoli olisi kyllä kaunis olohuoneessakin. Oppisivatkohan koirat varomaan tassujaan jalkojen alta?


Yhtään mitään ei ole vielä hurjaa vauhtia lähestyvän kasvukauden eteen tehty, mutta vakaa aikomukseni on saada kuisti kesäksi vihertämään! Siitä tulee niin nätti!


6 kommenttia:

 1. Meillä on kaikki koirat oppineet, etteivät laita tassuja anturan alle.
  Kuisti on kiva ja antaa mukavasti tilaa, kesällä lämmin. Talvella voi nostaa joitakin tavaroita suojaan jos ei oo arka pakkaselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppisikohan meidänkin koirat varomaan? Elmo ja Manu on jotenkin tavanomaista vässykämpiä koiria, en tiedä ymmärtääkö ne tuollaisia :/

   Kuistit on kyllä mainioita! Jotenkin ihan hölmö ajatus, että kun rakentaa, nipistää juuri ja juuri sen verran kuluista, ettei laita johonkin tilaan eristeitä. Mutta on niillä kuisteillakin tehtävänsä: toisella kuistilla meillä on työkalut ja urheilurompe, toisella kukkaruukkutavarat :)

   Poista
 2. Jos laitat keinun sisälle, laita alle matto. Muuten lattiaan tulee jälkiä.
  nim. kokemusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, enpä tullut ajatelleeksi. Ei kai se sentään laminaattia naarmuta?

   Poista
 3. Ihanan isolta näyttää kuisti! Meillä on vaan sellainen mini-kuisti. Minäkin huomasin eilen, kun aurinko paistoi, että kuistilla oli jo lämpimämpää. Tänään sataa vettä ja harmaus on vallannut maan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin äsken mittailla sisääntulokuistia mattoa varten. Mittanauha loppui kesken, mutta olisiko sellainen neljä metriä pituus? Kyllä sinne ihan istuinryhmää saa laitettua, ja on tosiaan tilaa. Saa nähdä, minkälainen kuisti on sitten kesällä: meitä on kovasti varoiteltu siitä, että kuistilla on niin kuuma ettei siellä pysty olemaan!

   Tänäänkin oli aika harmaa päivä, mutta ei niin karsea kuin eilinen. Kyllä se tästä hyväksi muuttuu. Eipähän ole enää marraskuu!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!