sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kalusteita odotellessa


Mustat rottinkituolit on tarkoitus laittaa aurinkoiselle kuistille, mutta ne näyttävätkin sopivan ihan mihin vain ne hetkeksi lykkää. Pönttöuuni on sellaisenaan aika komea näky, mutta pieni istumanurkkaus tekee siitä entistä kotoisamman.


Kannoin tänään puita sisälle: tuskinpa maltan odottaa ensilämmitystä sohvan saapumiseen saakka.
Talossa on valmiina sekalaisia kalusteita, jotka ovat kuuluneet paikkaan iät ja ajat. Oikeaa ruokapöytää ja -tuoleja odotellessa sini-punainen pöytäsetti pääsi ruokailunurkkauksen puolelle. Lattiavalaisinkin tuntuu sopivan vanhan talon henkeen hienosti. Sen paikalle seinän vierelle tulee astiakaappi.
 
Tänään oli kevään kannalta aivan erityisen lupaava päivä! Ihana aurinko! Miten se paistaakin tähän aikaan vuodesta niin mielettömän upeasti!


8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tuo pönttöuuni on <3
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pönttöuuni on kyllä ihana! Pari kertaa ollaan nyt sitä poltettu.

   Poista
 2. Pönttöuuni ja rottinkituoli!!!! Aivan tajuttoman ihana näky!!! Vielä lampaantalja tuoliin, neuletyö eteen ja lasi punaviiniä...täydellinen viikonloppu olisi siinä :).
  Terkuin, Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne on symppis pari! Mutta lampaantalja on varattu koirille: nostin sen eilen uunin eteen ja Manu-lapsihan siihen parkkeerasi. Keräsi kaiken omaisuutensa luista ja palloista lähtien taljalle ja sitten rupesi nautiskelemaan elävästä tulesta :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!