maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kaappi kerrallaan


Keittiön kaapistot ja makuuhuoneen vanha kaapisto täyttyvät vähä kerrallaan, kun saadaan pahvilaatikoita purettua. Puolityhjinä kaapistot näyttävät parhaimmilta, mutta harmillisesti tämä vaihe on vain väliaikainen. Kuvia muistoksi katoavasta hetkestä, räps räps.

Keittiö on oikeastaan pelkkä ohikulkutila: keittiöön tullaan sisään kylmän kuistin kautta, ja kahdella muullakin seinällä on ovi. Tilassa on siis yksi ehjä seinäpinta, jota vastapäätä on ikkuna. Säilytystilaa on aika niukin naukin. Onneksi lasipurkeissa säilytettävät kuivatavarat ovat kauniita sellaisinaan ja ne voi ihan huoletta jättää näkyville. Kahvinkeitin ei kyllä kestä katsetta, ja aion varata sille paikan kaapin uumenista, kunhan saan keittimen kokoisen aukon johonkin taiottua.

Minipieni keittiö räjähtää hetkessä sotkuun, mutta onneksi se on yhtä nopeasti siivottukin!


Täällä päin Suomea vietetään paraikaa hiihtolomaa. Pakkanen nipistää kyllä, mutta aurinko on paistanut tosi keväisesti viime päivinä. Ehkä jos oikein pinnistän, saan huomenna hiihtämisestä erittäin epäkiinnostuneen esiteinin patistettua mukaani hiihtolenkille! Jos ei patistaminen auta, siirrytään hienovaraisen kiristyksen kautta uhkailuun ja siitä sitten rangaistukseen. Sama olisi tietysti rangaista ensin ja hiihtää sitten, niin välttää turhat välivaiheet. Hiihtämään on kuitenkin päästävä, koska ilman sitä ei hiihtoloma ole yhtään mitään.


8 kommenttia:

 1. Siis sähän voit yhdistää noi! Rangaistus ja hiihtäminen, aika monen mielestä sama asia. :)

  Miten te noin nopeasti pääsitte muuttamaan? No ei siinä, tuo on puutteineenkin teille varmasti mieluisampi koti kuin se edellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveän kätevä vinkki! Kiitos! Ei turhia selittelyjä, monot jalkaan ja sivakoimaan. Siinä tulee rangaistukset ja hiihtämiset samalla kertaa! Muksu voi sitten takaisin kotona hiljaa mielessään pohtia, mitä on mennyt tekemään tämän ansaitakseen. Oppiipa!

   Tämä on vuokra-asunto, joka vapautui maaliskuun alussa, ja jonka ilmoituksen huomasin helmikuun aikana. Nopea muutto tarkoittaa sitä, että en ehtinyt irtisanoa edellistä asuntoa ajoissa ja siitä täytyy maksaa yhdeltä kuulta yksi päällekkäinen vuokra.

   Poista
 2. Kivalta näyttää keittiönne lasipurkkeineen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keittiö on minustakin hirmu symppis! Tosi kivat kaapit on valittu, sopivat hyvin vanhaan taloon.

   Poista
 3. Mä ihmettelin eilen, että mihin mä oon tullu, kun eihän teidän koti tuollainen ollut😉! Sitten huomasin, että oletkin taas muuttanut! Voi, miten nopeaa toimintaa! Oikein mukavalta ja viihtyisältä vaikuttaa. Onnea! Sinipunainen pöytäryhmä on muuten aivan ihana!
  T. Pitkäaikainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeaan paikkaan tulit! Monen mielestä muutto tuli näemmä hirmu yllättäen, vaikka kyllä sitä oikeasti oli vatvottu :) Ei tietenkään juuri tätä taloa, kun se vain sattui tulemaan kohdille ja sitten piti nopeasti päättää.

   Sinipunainen pöytäryhmä kuuluu taloon. Kärrään sen kuistille, kunhan saadaan oma pöytä ja tuolit (mihin voi mennä aikaa - minulla on suunnitelma tuolien suhteen).

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!