sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Talvipippaloiden somistuksiaSomistukset on nyt somistettu ja hippalot hypätty – nyt saa taas vetää yli yhden pitkään mielen päällä pyörineen tehtävän. Olipahan jännittävää saada kaikki paikoilleen ja nähdä, miten eriltä lopputulos lopulta näytti isommassa ympäristössä kuin omassa eteisessä. Omassa eteisessä kaikki on niin mahdottoman suurta ja suuressa maailmassa sitten taas niin kovin pientä. 


Valoilla (jotka olivat ihan toisen ihmisen vastuulla) oli hirmuinen vaikutus yleisilmeeseen, ja valot ovatkin ehdottomasti kaikkein tärkeintä tunnelman luomisessa.

Alaston nainenkin pääsi hieman tuulettumaan. Sillä oli oikein eturivin paikka.

Hallaharso oli sopivan edullinen vaihtoehto verhoksi. Sen taakse laitettiin lapsikokoinen mallinukke kauhua herättämään. Sen oli tarkoituskin olla pikkuisen piilossa, mutta se olikin niin piilossa, ettei sitä tainnut kukaan edes huomata.

Lapsen huoneen vanerilaatikko, naistorso, hattu, lakana ja pieni valosarja päätyivät lavan toiselle reunalle.
Muutama Laura Palmerin kuva sai kirpparilta kehykset, ja ne nostettiin tiskille ja takan reunalle. Tiskille askartelin vielä muutamat riisitäytteiset voodoo-nuket, joihin painoin leimasimilla Cooper-tekstin. Vessojen lattioille taiteiltiin teipillä ruumiin kuvat.
Somistukset vaipuivat taka-alalle, kun esiintyjät valtasivat lavan.

Mukavaa oli kaikin puolin! Tänään käytiin siivoamassa paikat ja roudaamassa tavarat, ja niinhän siinä kävi, että alaston nainen palasi meidän kotiin ainakin toistaiseksi. Tuolla se eteisen lattialla lojuu raajat irrallaan ihan lopen uupuneena seikkailusta.


Takaisin arkeen siis ja kohti uutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Rajut bileet on ollut. Miten upea idea tuo Twin Peaks teema.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään rajut, mutta varsin mukavat :)

   Oikein mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!