perjantai 10. helmikuuta 2017

Siinä se nyt sitten on, BirdyBirger Dahlin Birdy-valaisin saapui eilen postissa. En ole ennen nähnyt tätä valaisinta tosielämässä, ja vähän jännitti tilata melko arvokasta valaisinta pelkän nettikuvan perusteella. Pelkäsin, että valaisin olisi ollut jotenkin keikkana tai rimpula. Onneksi ei! Jalka on todella tukeva ja lattiaa vasten tuleva tuki niin raskas, että lamppu pysyy varmasti heijaamatta paikoillaan. Kupu näyttää siistiltä ja viimeistellyltä, oikein arvonsa tuntevalta.

Varjostin oli yllättävän kapea: meillä sattui olemaan vain pyöreitä hehkuja, ja tähän kyllä pitäisi laittaa kynttilämallinen, että sen mahtuu vaivatta pyörittämään paikoilleen.  Kupu valaisee sohvalla juuri sopivasti, ja tykkään siitä, miten tämä uusi lamppu sopii meidän vanhojen Artekin kattovalaisimien pariksi!
 Siellä se nyt sitten on. Eikö se olekin aika kaunis!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja valaiseekin niin nätisti! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samoin minun mielestäni! Tässä on mukavasti 50-luvun tyyliä :) Vasta kotona huomasin, että varren messinki on samaa sarjaa katon Artekien messingin kanssa!

   Poista
 3. On kyllä kaunis. Ihanan siro ja tyylikäs.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään haeskeltiin sopivaa jalkavalaisinta tuohon pimeään nurkkaan, ja pitkään emmittiin netistä tilaamista. Onneksi valaisin oli juuri niin ihana kuin kuvassa näytti!

   Mukavia sunnuntain viimeisiä hetkiä :)

   Poista
 4. Kaunis on. Oishan tuo ollutkin jos olisi ollut aivan kenkkana ja kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi tosiaan ollut kaiken huippu! Sitten olisi pitänyt lähettää takaisin, eikä varmaan ihan heti olisi uskaltanut tilata uutta kertaa.

   Keikkanat asiat ovat rasittavia asioita.

   Poista
 5. Onpa tosiaan kaunis ja linjakas lamppu! Ei näytä kuitenkaan yhtään rimpulalta.

  VastaaPoista
 6. Onhan se kaunis! Hyvin sanottu, arvonsa tunteva. Ottaa paikkansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisenakin lamppu oli tosi kaunis, mutta jotenkin ihan eri tyylinen. Tässä on minusta sellaista mukavaa 50-luvun henkeä :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvä ostos; onneksi uskaltauduttiin se tilaamaan!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!