keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Pieni mööpelivalssi


Synkkä ja sekaparinen olohuone koki perustavanlaatuisen muodonmuutoksen pienen mööpelivalssin myötä. Olin jo menettänyt kaiken toivoni kuppaisen olohuoneen suhteen, mutta lopulta selvittiinkin ihan pienellä kalusteiden siirtelyllä. Muutama huonekalu vaihtoi paikkaa, ja koko tila vaikuttaa taas ihan eriltä ja tuoreelta.

Musta vitriini siirtyi eteisen pätkältä sohvan viereen, valkoinen senkki sen tilalle ja vanha kaappi senkin paikalle. Vanha kaappi näyttää taas omalta itseltään: vanhalla paikalla se näytti ihan keltaiselta ja kauhean tunkkaiselta. Melkein jo suunnittelin maalausta, mutta onneksi maltoin mieleni. Sekin vain kaipasi vähän tilaa ympärilleen ja valoa eri suunnasta.

Muistin virkistykseksi karsea kuva ennen-tilasta:

Tuuppasin massiivisen ja siksi aika vaikean jalkapallopelipöydän nurkkaan vähän paremmin suoralta katseelta suojaan. Ihan pikku juttu, mutta ero tuntuu niin merkittävältä. Mitenhän tätä ei ennen ollut huomannut ajatellakaan!Kylläpä jaksaakin pienet muutokset ilahduttaa. Ihan kuin meillä olisi kokonaan uusi huone!


4 kommenttia:

 1. Ihana toi miesnurkka! :D

  Teillä on kyllä aina ihanan siistiä! Josko sitä itsekin saisi tehtyä viimeisen karsintarupeaman ja meilläkin voisi olla tuollaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin tosiaan runtata nurkkaan kaikki miestavarat :) Mutta en voi sille mitään, jos pelipöytä näyttää minun silmään niin törkeän rumalta.

   Ei meillä kyllä oikeasti ole ihanan siistiä! :D Meillä on aina, siis ihan aina (pl. siivouspäivä) joku projekti meneillään. Sain kerättyä ompeluromppeet pois, mutta sitten alkoikin jo toinen tekeminen!

   Poista
 2. Tämä todistaa jälleen kuinka pienillä muutoksilla voi saada aikaan paljon. Todella hyvä valssi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi näppärä pyöräytys, enkä olisi kokeilematta sitä arvannut! Niin se vain on, että pelipöytä kuuluu nurkkaan :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!