tiistai 7. helmikuuta 2017

Mustavalkoista


Huvin ja virkistyksen vuoksi vaihdoin keittiön String-hyllyn värikkäiden astioiden tilalle musta-valkoisia asioita. Hylly, sen sisältö ja rusehtava seinä näyttävät kauhean hillityltä kokonaisuudelta. Värit ovat kummallisia: ensin ihastuu yhteen väriin, sitten saa siitä reippaan yliannostuksen ikiajoiksi ja lopulta siirtyy seuraavaan sävyyn. 
Koiranturilaat köllöttelivät eilen sohvalla perätysten niin ennennäkemättömän sulassa sovussa, että piti ottaa oikein valokuva. Elmo ja Manu ovat ennen kaikkea uroksia, ja niiden kuuluu taistella rajallisesta elintilasta ja resursseista. Elmolla ei ole ollenkaan isällisiä vaistoja, ja jos se saisi valita, uskon, että se antaisi Manun hävitä maanpinnalta aivan kokonaan. Sitten se saisi itselleen kaiken koiranmakkaran, kaikki rapsutukset ja koko sohvan. 


Eivät ne normaalisti pyllyttele tällä tavalla ihotusten: mikä lie herkkä hetki tässäkin on meneillään. Kummallakin on tehnyt mieli mennä nokosille juuri tuohon sohvan kulmaan juuri samaan aikaan.

Retroinnostukseni tuntuu laantuneen aivan tyystin, ja ihan erilaiset asiat miellyttävät silmää kuin vaikkapa vuosi sitten. Ehkä se on lähestyvä kevät: jotakin paikkaa pitäisi päästä puljaamaan! Mitäs sitä keksisi?


2 kommenttia:

 1. Kiva asetelma hyllyllä. Ihanasti koirat loikoilevat.
  Mullakin on kuvaa meidän koirasta meidän sängyllä, postasin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat osaa ottaa elämän mukavasti loikoilun kannalta, ne on niin rentoja kavereita!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!