sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kangasvaraston karsintaa


Kangasvarasto pieneni taas parilla kankaalla, kun surautin kirpparin kilolaarista löytyneestä verhosta hameen ja pienestä satiinitilkusta paidan. Vähän ylimielisesti lähdin tuota supersimppeliä paitaa ompelemaan, ja niinhän siinä tietenkin kävi, että sain muotolaskokset ja päällikankaan ommeltua pussiksi ja jouduin nöyrtymään ratkojan edessä. Miten sen voi joka kerta muka ommella väärin? Nyt kyllä ensi kerralla muistan!

Hameen suunnittelin mallinuken päälle, ja ihan ei tuo vyötärökaitale kestä päivänvaloa.  Mutta ei kai sitä kukaan näin läheltä rupea tiirailemaan? Henkilökohtainen vyöhykkeeni on muutenkin parin metrin luokkaa, ja sen luulisi riittävän hameellekin.Mitään varsinaista tarvetta pimennysverhosta tehdylle hameelle tai satiinipaidalle ei ollut, mutta tulipahan tehtyä! Sitä paitsi valmis asu houkuttelee varmasti puoleensa jonkinlaista hienompaa illallistapahtumaa. Tervetuloa teatteri-ilta, valmiina ollaan!


8 kommenttia:

 1. Ainakin kuvassa sinulla on hurmaava ihailija! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmo taitaa tosiaan olla pitkäaikaisin ja vankkumattomin ihailijani :) Se raukka tuli heti kuvaan mukaan, kun huomasi, että otetaan kuvaa. Ihmetteli tietysti, että mikä se sellainen kuva on, jossa ei koiraa näy, ja sitten änkesi oman pörröisen itsensä kuvan kaunistukseksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ompeleminen se on kyllä mukavaa puuhaa!

   Poista
 3. Ihan vaan että HIENO<:

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!