keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Jotain uutta: neljä kivaa kirppislöytöäOlipahan kirppistuuria tässä jokunen päivä sitten! Yritän välttää tuomasta kotiin tummia asioita, mutta jostakin syystä musta on alkanut miellyttää omaa silmää enenevissä määrin. Pienet mustat asiat tuovat mukavaa jämäkkyyttä värien keskelle. Värit kaipaavat vaaleutta ympärilleen, mutta pieni lisä mustaakin saa ne hehkumaan ihan eri tavalla.


Onko se tuo yksi pieni tulppaanikimppu, joka saa kodin tuntumaan niin keväiseltä, vai kuvittelenko vain? Musta raskas savimalja on kirppislöytö, ja se pääsee ison kukkaruukun aluslautaseksi.

Kevyt sivupöytä (10 e) löytyi myös kirpparilta, samoin kori langoille (6 e) ja musta pieni hippo (3 e). Hippo siirtyi jo sohvapöydälle, mutta sivupöydälle voisi sopia joku korkea viherkasvi. Ehkä anopinkieli?

Meiltä ei juurikaan löydy sellaisia koriste-esineitä, joiden ainoa tarkoitus on olla koriste-esine, mutta virtahepo oli jotenkin niin herttainen, että se oli pakko kiikuttaa kotiin. Se on jotakin raskasta materiaalia ja sillä tapaa kouriintuntuva, että sitä täytyy päästä hypistelemään aina silloin tällöin.

Uusi lankakori on jo ottanut kantaakseen keskeneräisen, vasta aloitetun virkkuutyön. Käsillä ovat raikkaat ja värikkäät langat, jotka lupaavat kevättä.


Pienet muutokset ovat ihan parhaita. Harmi, että virkkaaminen on niin kauhean hidasta puuhaa ja lopputulosta joutuu odottelemaan pitkään. Jos oikein ahkerasti virkkaa, saisi lapsen huoneeseen pientä kevennystä ja muutosta aikaan jo kuukauden päästä!


10 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt!
  Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirpparishoppailu on mukavaa: ei ikinä tiedä, mitä tulee vastaan!

   Poista
 2. Tuli mieleen, että jos hippo ei ole puuta, onkohan se saippuakiveä, josta tehdään eläinhahmoja, kippoja ym.Keniassa? (kisii-kiveä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, voisikohan olla? Täytyypä googlettaa! Puuta se ei tosiaan ole, eikä minusta oikein keramiikkaakaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on symppis! Jotenkin painokin tekee siitä sellaisen kopeloitavan esineen, jota on pakko pyöritellä käsissä :)

   Poista
 4. Virtahepo on ihana, kiva kori langoille. Hyviä ostoksia löysit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oli kyllä mukava saada vähän vaihtelua, ja pakko sanoa, että pienet tavarat kuitenkin tekevät sisustuksesta kotoisamman.

   Poista
 5. Hei, onkohan virtaheposi samanlainen, jonka bongasin Keltainen talo rannalla blogista: http://keltainentalorannalla.blogspot.fi/2017/02/kolmenlaista-tunnelmaa.html
  13.kuva ylhäältä.Lattialla näkyy virtahepo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, näyttää ihan samalta! Onpa sulla tarkat silmät, kun on jäänyt yksi hippo mieleen. Mutta tuo on ihan loistava idea, hippo toimisi hyvin sellaisena ovistopperina!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!