perjantai 24. helmikuuta 2017

Grapponia esilleVanha keltainen Grapponian maljakko on minun mielessäni muotutunut kevätastiaksi. On se toki muulloinkin käytössä, mutta jotenkin se on niin iloinen ilmestys, ettei sitä katsoessa voi olla ajattelematta kevättä. 


Samanlainen maljakko oli lapsuudenkotona, mutta omani löysin jokunen vuosi sitten muistaakseni Huuto.netistä. Erityisen ihanalta maljakossa näyttää värikäs tulppaanikimppu, mutta nyt täytyi paremman puutteessa tyytyä valkoiseen.
Uskomatonta, mutta niin vain näyttää kynttilävarastojen pohja ammottavan! Jos nyt hetken aikaa olisin täydentämättä varastoja ja nauttisin tyhjentyneestä kaappitilasta, niin olisiko se vähän niin kuin oikein kerjäämällä kutsuisi monen päivän sähkökatkoa luokseen? Kokeillaanpa kuinka käy!


6 kommenttia:

 1. Tämä maljakko on niin kaunis, onneksi löysin tämän itsellenikin. Kukat kuin kukat näyttävät kauniilta kun ne asettelee tähän kauniin keltaiseen maljakkoon ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta! Kaikenväriset kukat sopii keltaiseen maljakkoon :) Sulla on kyllä tosi ihania astioita kaikin puolin!

   Minun valkoisille tulppaaneille kävi joku ihme, kun ne hieman aukenivat ja muuttuivat vaaleanpunaisiksi!

   Poista
 2. Kynttilät toimii mulle "arjen pelastajina".
  Kun ei oo takkaa, on ihanaa laittaa ympäri kotia kynttilöitä palamaan ja nauttia tunnelmasta.
  Sitä paitsi aina on hyvä olla varalla kynttilöitä, jos sähkökatkos tulee.
  Höhööööö...hyvä tekosyy ostaa aina lisää ;)
  t.Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on kyllä ihania :) Takka olisi toki sitäkin ihanampi! Ja sellainen Kotiliesi, jolla voisi valmistaa ruokaa.

   Tuikkuja meillä on aina, mutta "kynttilävarastoista" löytyy enää muutamia kruunukynttilöitä ja muutama tuoksukynttilä. Kruunukynttilöissä on sellaisia ruohonvihreitä ja keltaisia kynttilöitä, jotka muuttuivatkin ihan humpsisheijaa tässä ajankohtaisiksi, kun pääsiäinen lähestyy! Muina vuodenaikoina niiden olemassaolo ärsyttää. Ei tee mieli syksyllä poltella keltaisia kynttilöitä.

   Poista
 3. Tuo maljakko on kyllä niin ihanan kevään värinen, tuo hymyn huulille ja sieluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin iloinen ja sympaattinen :) Näitä löytyy muissakin väreissä, mutta keltainen on lempparini.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!