torstai 9. helmikuuta 2017

Graafista ja romanttistaKaverin mekko on viimein valmis! Mielestäni varsin onnistuneen ompeluksen jälkeen näpertelyinnostus jäi päälle, ja pikkuisen piti vielä koettaa askarrella. En ole ennen tehnyt minkäänlaista laukkua, mutta jos kerran osaa tehdä yhden asian, niin miksi ei osaisi tehdä toistakin. Sakset esille ja kangasta kohti!


Mustaa kangasta, kovikkeeksi kartonkia ja kirpparilta löytynyt pitsiliina vain kasaan, niin syntyy asuun sopiva kirjekuorilaukku. Graafinen Coronna ja romanttinen pitsiliina passaavat minusta aika kivasti yhteen. Napin päällystin mekon kankaalla.
Ompelukset ovat nyt valmiit ja jäljellä on hillitön sotku! Kuka jaksaisi kerätä pois ompelutavarat, silitysraudat, langansilput ja nuppineulat? Miksi ei koskaan tässä vaiheessa käy niin, että iskee aivan mahdoton innostus alkaa puunata kotia!


4 kommenttia:

 1. Tulipa hieno käsveska. Tollasia pitsejä vois käyttää vaikka missä, kun mä en vain ikinä keksi noin hienoja ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tästä laukusta tuli ihan supersimppeli (sisällä on vain yksi vetojetjuton sisätasku), mutta voisipa yrittää hakea oikeat ohjeet laukulle ja koettaa tehdä oikein monikäyttöiset, monitaskuisen laukun!

   Pitsiliinoja voi tosiaan käyttää vaikka mihin! Tyynyliinojahan meillä olikin, mutta uuteen kotiin ne eivät enää sopineet. Ehkä voisi tehdä uudenväriset taas kevääksi?

   Poista
 2. Ihan mahtava laukku upean mekon kaveriksi! Onnistunut kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mekko on kaverille tehty, ja ompelin vielä tuon laukunkin tyrkylle. Jännä nähdä, onko yhtään mieluinen :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!