maanantai 2. tammikuuta 2017

Vitriinin värinvaihdosSamalla kun maalasin keittiön pöydän, sipaisin vanhan vitriinin taustalevylle uuden sävyn. Levy oli aiemmin sininen ja nyt maalasin sen valkoiseksi, että värikkäät astiat saisivat vähän rauhaa.

Samalla vähän uudelleenjärjestelin vitriinin sisältöä ja siirsin alahyllyn tavaroita muualle keittiöön. Astiat näyttävät kivemmilta, kun ovat väljemmin esillä.

Kaapin sisältönä taitaa olla suurimmilta osin Arabiaa ja Iittalaa, mutta lisäksi löytyy ainakin Riihimäkeä, Marimekkoa, Nuutajärveä, ehkä Kumelaa, Pentikiä ja Kultakeramiikkaa. Yksi pieni ruotsalainen retroastiakin löytyy alahyllyltä.Sellainen juttu se! Nyt mennään selkeästi uusilla jutuilla kohti uutta vuotta.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niissä on jotakin hirmu sympaattista ja ihanaa! Ne ovat suurimmilta osin olleet nyt kaapissa pölyltä suojassa, mutta kevättä kohti ajattelin nostaa niitä esille.

   Poista
 2. Saako kysyä, miten niiden muumien kävi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki! Tuossa jokunen postaus taaksepäin niistä kerroinkin. Ne olivat siis Huutiksessa myynnissä settinä, ja kohteeseen tuli neljä huutajaa. Ihan viime hetkillä huutokisa käytiin kahden viimeisimmän ostajan kesken: viimeinen huuto oli 355 euroa, sitä edellinen 350 euroa. Heti kun huuto päättyi, huudon voittanut soitti ja kertoi laittaneensa vahingossa korotusautomaattiin liian korkean hinnan. Yritin tarjota mukeja toiseksi tulleelle, mutta hän ei vastannut. Huudon voittanut olisi ollut kiinnostunut ostamaan mukit alemmalla hinnalla, mutta en halunnut lähteä sellaiseen (koska tarjoamalla liikaa sulkee pois kaikki muut huutajat, eikä sen jälkeen enää ruveta tinkaamaan hinnasta). Laitoin jo mukit hetkeksi uudelleen myyntiin samalla lähtöhinnalla kuin ensimmäisenkin kerran (200 e olisi ollut ensimmäinen huuto), mutta sitten tuli mieleen se mahdollisuus, että huudon voittanut huutaisi taas eikä tulisi muita huutajia (eli hän maksaisi sen 155 euroa vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla huusi).

   Kaveri oli kiinnostunut yhdestä talvimukista, jos sitä ei hänellä jo ole. Mukit pakkasin laatikkoon parempaa jaksamista ja viitsimistä odottamaan.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!