maanantai 16. tammikuuta 2017

VitriinilläHitaasti edistyvä, perinpohjainen kevätsiivous jatkuu omalla painollaan. Samalla kun valon määrä lisääntyy päivä päivältä, tavarakaaos talttuu vähä kerrallaan. Tällä erää viimeiset kirppisjutut odottelevat olohuoneen nurkassa noutajiaan erilaisiin setteihin jaoteltuina. Loput romppeet lähtevät kasoina, pussi kerrallaan, ja niin tulee taas tilaa hengittää. Vähän vielä täytyy tyhjentää tasoja notkuvista kirjapinoista ja muista koristeista, niin sitten on hyvä.


Kekkosen kuva siirtyi mustalle vitriinille, ja tässä on nyt meidän kodin mustavalkoisin nurkka. Jos vielä nakuttelisi tauluja seinille, saisi laskutasojakin tyhjemmiksi. Johonkin kohtaan voisi tehdä kollaasin erilaisista tauluista ja valokuvista, mutta en osaa vielä päättää, minne. Toisaalta rennosti nojailevien taulujen paikkoja on niin helppo vaihdella. Toisaalta kollaasiseinä olisi helppo tapa tuoda uutta ilmettä ilman lisää tavaraa.

Vielä riittää kaappien puunausta! Kunhan on saatu sisätilat käytyä läpi, voisi alkaa miettiä jo parvekejuttuja ja uusia istutuksia. Vielä ei ole kevät, mutta kovasti se on jo mielen päällä.


4 kommenttia:

 1. Kekkonen sopiikin kivasti tuon vitriinin päälle.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekkosessa ja vitriinissä on tiettyä vanhanaikaisuutta: ehkä ne siksi halusivat mennä samaan syssyyn :)

   Mukavaa viikkoa sullekin!

   Poista
 2. Tosi kiva asetelma toi Kekkosen juttu. Sopii hyvin. Seinää nojaavat taulut ovat siitä hyviä kun ei jää naulan jälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja poraillessa pitää olla aina niin kylmän rauhallinen ja supervarma, että tämä nyt on sitä, mitä todella haluan. Mistä sen tietää, tykkääkö enää viikon päästä! :O

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!