maanantai 30. tammikuuta 2017

Siivouspäivänä


Siivouspäivä takana ja taas joka nurkka kiiltää pienen hetken aikaa. Löysin kirpparilta makuuhuoneeseen uudet petroolin väriset samettiverhot, jotka syrjäyttivät hieman aneemiset lappapuuron sävyiset pellavaverhot. 


Tumma petrooli näyttää minusta kauhean kivalta vihertävän seinän parina, eikä lopputulos ole ollenkaan niin sävy sävyyn kuin olisin kokeilematta arvellut. Sametti on kiva materiaali ja tuo taas pikkuisen lisää muhkeutta ja pehmeyttä makkariin.
Väri-ihastukset kulkevat kausittain, ilman että tietoisesti etsisi tiettyjä sävyjä. Petrooli tuntuu nousseen uudeksi suosikiksi, ja se onkin vähä kerrallaan ottanut valtaa kotoa. Vasta kotona verhopakettia avatessa muistin, että meillähän on sohvakin samaa sävymaailmaa. Kummallista, että voi unohtaa jonkin monimetrisen esineen olemassaolon hetkellisesti niin tyystin.


Nyt on erityisen jännittävä viikko käsillä. Pieni ihme pitää tapahtua, ettäkö ehtisin tehdä kaikki tammikuulle suunnittelemani asiat loppuun, mutta ei sovi vielä luovuttaa. Onhan tässä huominen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!